Αφιέρωμα στο Travel Μe To Milos από ΤΑ ΝΕΑ

Η απόφαση  του  Αντώνη Μάλλη και του αδελφού του να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους στην Αθήνα το 2011 και να μετακομίσουν στη Μήλο ήταν συνειδητή. Η Μήλος, άλλωστε, είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα τους και για πολλά χρόνια ο καλοκαιρινός προορισμός των διακοπών τους. «Η αγάπη μου για το νησί και η καλή σχέση που είχα πάντα με τη φύση με έφεραν εδώ», σχολιάζει ο συνιδιοκτήτης του Travel Μe To Milos, του ταξιδιωτικού γραφείου που προάγει τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη με στοχοθέτηση κυρίως σε εναλλακτικό τουρισμό (πεζοπορία, γεωτουρισμό, ιστιοπλοΐα, θαλάσσιο καγιάκ, κατάδυση). «Συνεχίζουμε να δημιουργούμε ειδικά πακέτα που στοχεύουν σε εξειδικευμένες αγορές αλλά και σε mainstream τουρισμό», διευκρινίζει τονίζοντας πως «προσπαθούμε να αναδείξουμε αυτό που έχουμε έτοιμο, τη μοναδική ομορφιά του νησιού, και να επικεντρωθούμε σε υπηρεσίες με ταυτότητα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να είσαι αξιομνημόνευτος». Ο τρόπος απλός. 
Αρκετά όμως διαφοροποιημένος από τα κλασικά πρότυπα του ελληνικού τουρισμού. Μέσα από έξι γεωλογικούς περιπάτους στη Μήλο και την Κίμωλο, τους οποίους σχεδίασε και προωθεί η εταιρεία εξόρυξης μεταλλευμάτων S&B υπό την ονομασία Miloterranean Geo Εxperience, εκδρομές ιστιοπλοΐας και καταδύσεις – εφόσον ζητηθούν –  επιχειρείται η διεύρυνση της τουριστικής σεζόν στη Μήλο. 
«Ο εναλλακτικός τουρισμός έχει σπουδαία δυναμική. Αυτή είναι η λύση αν θέλουμε να ενισχύσουμε τον τουρισμό και πέρα από τους καλοκαιρινούς μήνες».
 
Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση