Βιδάλη Αγνή : Αδιαφορία του Δημάρχου της Μήλου

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ

Αναγκαζόμενη εκ των καταστάσεων να παρατείνω την απόσπασή μου στον Πύργο Ελέγχου του Αεροδρομίου της Μήλου  για ακόμα ένα μήνα, σε αναζήτηση καταλύματος  για εμένα και τον συνάδελφο που θα με αντικαταστήσει τον Αύγουστο,  επί ματαίω , (δεν υπήρχαν καταλύματα για τόσο μεγάλη περίοδο και αν υπήρχαν η τιμή τους ήταν απαγορευτική για το κονδύλι που μας παρέχει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), απευθύνθηκα  στον Δήμο και στην Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων Μήλου με ηλεκτρονική επιστολή στις 25-6-2021, καθώς επίσης και στην Ένωση Ξενοδόχων τηλεφωνικά, προκειμένου να μεσολαβήσουν να διατεθεί για το συγκεκριμένο κονδύλι, κάποιο δωμάτιο για να μπορούμε να μείνουμε.

Θεωρώ ότι η Ένωση ενοικιαζομένων, σε συνεργασία με το Δήμο, ή και η Ένωση Ξενοδόχων Μήλου θα μπορούσαν να παράσχουν ένα δωμάτιο προκειμένου το Αεροδρόμιο της Μήλου να μην κλείσει. Διότι εγώ έχω την καλή θέληση να παραμείνω για να λειτουργεί το Αεροδρόμιο αλλά δεν μπορώ να μείνω και στο δρόμο.

Κανενός όμως δεν « ίδρωσε το αυτί του».  Τηλεφωνούσα σε όλα τα ενοικιαζόμενα αλλά δεν υπήρχε τίποτε είτε λόγω τουριστικής περιόδου, είτε λόγω του ότι οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να θυσιάσουν το βάρος της τσέπης τους και  να δώσουν το δωμάτιο τους μόνο για 60 ευρώ την ημέρα.

Για καλή μου τύχη μέσα όμως σε όλους αυτούς τους «ατάραχους»  βρέθηκαν μονάχα δύο Άνθρωποι .

  1. Ο κύριος Στέφανος Ιωσήφ, ιδιοκτήτης των studios MARIOS UNDER  VOLCANO, ο οποίος πραγματικά με συγκίνησε για την προθυμία του  να διαθέσει  ένα εκ των δωματίων του συγκροτήματός του προκειμένου να βοηθήσει  τον τόπο, αν και δεν κατάγεται από εδώ,
  2. Το ANTONIA  STUDIOS  του κυρίου Βαμβούνη παρόλο που ο ίδιος  είναι σε δύσκολη θέση με θέμα υγείας. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά.

Ευχαριστώ θερμά και τους δύο.

Δεν επιβεβαίωσα ποτέ αν η Ένωση Ενοικιαζομένων έλαβε το μήνυμά μου διότι δεν μπορούσα να βρω κανέναν στο τηλέφωνο, όμως από τον Δήμο, όπως έμαθα πρωτοκολλήθηκε και θα ελάμβανε γνώση ο Δήμαρχος.

Φαίνεται όμως ότι πρωτοκολλήθηκε για τον κάλαθο των αχρήστων.

Κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε τυπικά.

Ναι, μπορεί κύριε Δήμαρχε να έχετε να χειριστείτε θέματα ζωτικής σημασίας αλλά φαίνεται πως το Αεροδρόμιο για σας δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Λυπάμαι πολύ.

 

ΒΙΔΑΛΗ ΑΓΝΗ

ΥΠΑ/ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΜΗΛΟΥ

ΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

 

Αφήστε μια απάντηση