Διήμερο προβολών ελληνικών παραγωγών στην Κίμωλο

Προβολή ελληνικών παραγωγών, την Παρασκευή και  Σάββατο στο Κάστρο και στην Αλυκή Κιμώλου (Κιμωλίστες- Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου)

Παρασκευή 16/7/2021 στις 21:30 μ.μ. στο Κάστρο η προβολή της ταινίας «Success Story» όπου θα ακολουθήσει συζήτηση παρουσία του σκηνοθέτη Νίκο Περάκη και της σεναριογράφου Κατερίνας Μπέη.

Success Story είναι ο τίτλος ελληνικής κοινωνικής ταινίας παραγωγής 2017 σε σκηνοθεσία Νίκου Περάκη και σενάριο Κατερίνας Μπέη. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδυόμενος τον Παναγή Πάνδωρας ένα διάσημο και πλούσιο ψυχίατρο που θέλει να μπει στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 2 Νοεμβρίου 2017
Διευθυντής: Νίκος Περάκης
Κινηματογράφος: Κλαούντιο Μπολιβάρ
Παραγωγοί: Νίκος Περάκης, Κώστας Λαμπρόπουλος, Μάνος Κρεζίας, Γιώργος Κυριάκος, Τζορτζ Κυριάκος

 

Σάββατο 17/7/2021 στις 21:30 μ.μ. προβάλλεται η ταινία «Ευτυχία» της εταιρείας διανομής Tanweer Productions, στην παραλία της Αλυκής όπου θα παρευρίσκεται η σεναριογράφος Κατερίνα Μπέη.
Η Ευτυχία είναι ελληνική δραματική βιογραφική ταινία του 2019, σε σκηνοθεσία Άγγελου Φραντζή. Η ταινία ακολουθεί τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Πρωταγωνιστούν η Κάτια Γκουλιώνη και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Δεκεμβρίου 2019 (Ελλάδα)
Διευθυντής: Άγγελος Φραντζής
Παραγωγός: Διονύσης Σαμιώτης

Αφήστε μια απάντηση