Διαισθητική επικοινωνία και ενεργειακή θεραπεία για Ζώα της Κωστούλια Καλλιόπης

Διαισθητική επικοινωνία και ενεργειακή θεραπεία για Ζώα

Σύμφωνα με μελέτες της κβαντικής φυσικής και αρχαίες κουλτούρες, ο ρόλος της ζωτικής ενέργειας  είναι πάρα πολύ σημαντικός. Η ζωτική ενέργεια συντηρεί και θρέφει το σώμα νοητικά, φυσικά, πνευματικά και μπορεί να αυξηθεί ή να εξαντληθεί από τις καθημερινές επιλογές, συνήθειες και τα ενεργειακά πεδία που εκτίθεται ένας οργανισμός. Τα ζωάκια εκτός από το φυσικό τους σώμα έχουν και ενεργειακό σώμα, σκέψεις, συναισθήματα, προσωπικότητα, ψυχή και μπορούν να επηρεαστούν από τις σχέσεις τους με άλλα ζώα, ανθρώπους και ενέργειες του περιβάλλοντος. Είναι πνευματικά και ενεργειακά όντα σαν και εμάς. Επιλέγουν να έρθουν σε αυτή τη ζωή σαν συγκεκριμένα ζώα και η ενστικτώδη φύση τους, είναι μέρος της εμπειρίας που έχουν διαλέξει. Είναι πολύ πιο ευαίσθητα στην ενέργεια και αντιλαμβάνονται περισσότερο τα συναισθήματα απ’ ότι οι άνθρωποι.

Όταν τα ζώα εκτίθενται σε στρεσογόνες καταστάσεις, δημιουργούνται ανισορροπίες στο ενεργειακό τους σώμα. Αρνητικές ενέργειες συσσωρεύονται, που δυσκολεύονται να διαχειριστούν και έτσι έχουμε στασιμότητα στο ενεργειακό σώμα του ζώου, που μπορεί να προκαλέσει μπλοκαρίσματα και ρωγμές στην αύρα τους, τα οποία μπορούν να έλξουν και παρασιτικές οντότητες που προσκολλώνται, και όλα αυτά καθρεφτίζονται στο φυσικό τους σώμα και την ψυχολογία τους, ως συμπτώματα. Φόβος, θλίψη, άγχος αποχωρισμού, trauma response, νευρικότητα, άγχος, επιθετικότητα, εμμονές. Δεν υπάρχει ease (ευκολία), σθένος και έτσι μπορεί να έχουμε dis-ease, ασθένεια. Οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα της αναστολής της ζωής της ψυχής. Είναι μέρος της διαδικασίας εκμάθησης του καθενός. Όταν το ζώο κάνει κτηνιατρική αγωγή, η διαισθητική επικοινωνία και οι θεραπευτικές συνεδρίες μπορούν να βοηθήσουν συμπληρωματικά και υποστηρικτικά. Έτσι διευκολύνεται η ροή της ζωτικής ενέργειας, αποκαθίσταται και ενεργοποιείται η έμφυτη ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται. Να αποβάλλει τοξίνες και να είναι ενεργοποιημένο το λεμφικό και ανοσοποιητικό του σύστημα. Αρκετοί άνθρωποι ζουν σε έναν κόσμο άλυτων τραυμάτων και προβάλλουν αυτή την αρνητική ενέργεια στο περιβάλλον και σε άλλα πλάσματα. Το τραύμα είναι το τέλειο όχημα για να προγραμματιστούν συγκεκριμένες συμπεριφορές επιβίωσης σε ανθρώπους και ζώα. Τραύμα είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα ζώο και μπαίνει σε μια κατάσταση έντονου φόβου, όπως πχ σε μια φυσική καταστροφή, κακοποίηση ή ατύχημα. Εκείνη την στιγμή επειδή δεν μπορεί να ξεφύγει από την κατάσταση, το τραύμα δημιουργεί αποσύνδεση. Μια άλλη προσωπικότητα, που αντικαθιστά τον εαυτό σε μια κατάσταση για επιβίωση. Η σχέση των ψυχολογικών συμπτωμάτων και φυσικών συμπτωμάτων είναι παρόν και σε ζώα και σε ανθρώπους παρόμοια. Αυτά τα τραύματα αποθηκεύονται στο υποσυνείδητο και μόνο μέσα από μια βαθιά διαδικασία θεραπείας/ψυχοθεραπείας μπορούν να θεραπευτούν.

Πολλές φορές βλέπουν εικόνες από τις σκέψεις μας, αλλά επειδή δεν τις καταλαβαίνουν πλήρως, μπορεί να πάθουν σύγχυση. Αποζητάνε την συνειδητή παρουσία του ανθρώπου. Είναι σημαντικό να μάθουμε να επικοινωνούμε μαζί τους, ειδικά όταν η ζωή μαζί μας, πάει κόντρα στην ενστικτώδη φύση τους. Στην αλληλεπίδραση, συμβίωση που έχουμε μαζί τους, άλλες φορές χρειάζεται να κάνουν εκείνα αλλαγές και άλλες φορές χρειάζεται να κάνουμε εμείς. Τα ζώα είναι φυσικά συνδεδεμένα με την συμπαντική ενέργεια, περισσότερο συντονισμένα με την μητέρα γη και επικοινωνούν μεταξύ τους με διαισθητική επικοινωνία. Η διαισθητική επικοινωνία με τα ζώα είναι ένας τρόπος επικοινωνίας χωρίς λόγια, από νου σε νου και με την καρδιά, έμφυτος σε όλους, γεννιόμαστε με αυτή την ικανότητα, απλά την χάνουμε σταδιακά λόγω της λεκτικής επικοινωνίας. Η κβαντική φυσική, έχει αποδείξει ότι τα πάντα γύρω μας και ο εαυτός μας είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό, την ενέργεια. Όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και αλληλοεπηρεάζονται. Κάθε σκέψη έχει μια ηλεκτρομαγνητική εκπομπή, κάθε συναίσθημα είναι ενέργεια. Μπορούμε να συνδεθούμε και να επικοινωνήσουμε με όλες τις μορφές ζωής μέσω της διόρασης, διακοής, διαίσθησης και καθαρής διαύγειας. Έτσι λαμβάνουμε καθαρή πληροφορία και έχουμε βαθύτερη κατανόηση για να έχουμε την δυνατότητα να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που επιμένουν και έτσι να έχουμε αποτελέσματα. Να καταλάβουμε γιατί συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο. Ακόμα και άγρια ζώα που παρουσιάζουν ασυνήθιστες συμπεριφορές. Ακόμα και να υποστηρίξουμε και τους ανθρώπους που έχασαν ένα αγαπημένο ζωάκι από την ζωή τους και το ζωάκι τους από την άλλη πλευρά να ξέρει ότι συνεχίζει να έχει επαφή με τον άνθρωπό του.

Για να επικοινωνήσουμε διαισθητικά μαζί τους πρέπει να τα πλησιάσουμε με αγάπη και σεβασμό. Να αφιερώσουμε λίγα λεπτά σε διαλογισμό για να βρούμε το κέντρο μας, οραματιζόμαστε τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις να φεύγουν κάτω στην γη. Τα ζώα είναι αγνά πλάσματα, μορφές ανιδιοτελούς αγάπης και έχουν δικαίωμα επιλογής. Πάντα τα ρωτάμε ευγενικά αν θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας και τους δίνουμε τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζονται. Όταν επικοινωνώ μαζί τους, παίρνω βαθιές αναπνοές, εστιάζω στο τρίτο μου μάτι, δηλώνω την πρόθεση μου για αυτή την επικοινωνία και ζητάω καθοδήγηση. Ζητάω από την Πηγή της δημιουργίας, να κάνω σύνδεση με το συγκεκριμένο ζωάκι ή είδος και να είμαι ένα ανοιχτό κανάλι για να ρέει εύκολα η πληροφορία. Ανοίγω τα τσάκρα μου, οραματίζομαι το ζωάκι και ξεκινάει η ανταλλαγή πληροφορίας. Η καθαρή επικοινωνία εξαρτάται από την δική μας σωματική, νοητική και πνευματική κατάσταση. Όσο έχουμε αυτεπίγνωση και γνωρίζουμε τα δικά μας συναισθήματα τόσο αντιλαμβανόμαστε και τα συναισθήματα του ζώου. Τα περισσότερα ζώα συνήθως είναι πιο δεκτικά στις ενεργειακές θεραπείες απ’ ότι ο άνθρωπος. Δεν έχουν τόση αντίσταση εκτός σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποια τραυματική εμπειρία, έντονος φόβος. Σε μια περίπτωση ένας μεγαλόσωμος σκύλος που είχε εγκαταλειφθεί σε δάσος, κακοποιημένος δεν δεχόταν ρείκι θεραπεία. Επικοινώνησαν μαζί μου και έκανα διαισθητική επικοινωνία μαζί του εξ’ αποστάσεως. Αμέσως ξεκίνησα να κλαίω και αισθάνθηκα ότι είχε κατάθλιψη. Μιλήσαμε, του έστειλα εικόνες ότι η νέα κηδεμόνας του, τον αγαπάει και τελικά ξεκίνησε να δέχεται τις θεραπείες ρεικι. Λειτουργούν πάρα πολύ με την ενσυναίσθηση και γι’ αυτό είναι σημαντική η ποιότητα της επικοινωνίας που έχουν με τον άνθρωπο που τα φροντίζει. Λειτουργούν σαν καθρέφτες, θεραπευτές, αντιλαμβάνονται την ενέργεια μας, πως νιώθουμε και απορροφούν τα συναισθήματα μας και το άγχος μας, για να μας βοηθήσουν και έτσι κάποιες φορές τα επιβαρύνουμε και μπορεί να αρρωστήσουν.

Μια κηδεμόνας έχασε το γατάκι της, μόνο λίγων μηνών και αναρωτιόταν γιατί. Μέσα από επικοινωνία με την ψυχή του, είδα ότι είχαν συμβόλαιο μεταξύ τους για να την βοηθήσει σε ένα σημαντικό της συναισθηματικό τραύμα. Όντως η κυρία μου επιβεβαίωσε ότι κοντά την περίοδο που τον έχασε είχε ξεκινήσει θεραπεία για ένα συναισθηματικό της τραύμα. Ο μικρός γάτος της, που πέρασε στην άλλη πλευρά, την βοηθάει να θεραπευτεί και να αφυπνίσει τα δώρα της ψυχής της, την τηλεπάθεια και να επεκταθεί η αγάπη, η συνείδηση και η αντίληψή της και στον πνευματικό κόσμο. Το ζωάκι της είχε ζήσει στην Αίγυπτο πάλι σαν γάτα και είχε αγαπηθεί και λατρευτεί πολύ. Δεν είχε ενσαρκωθεί σε αυτή την ζωή για να ζήσει την εμπειρία της γάτας αλλά ήρθε σαν θεραπευτής και δάσκαλος της κηδεμόνα του, να βιώσουν την θεραπευτική δύναμη της αγάπης.

Ένα άλλο γατάκι είχε λήθαργο, δεν έτρωγε ούτε έπινε νερό. Στην πρώτη θεραπεία, εξ αποστάσεως, βρήκα ότι είχε μπλοκάρισμα στα νεφρά και στο απεκκριτικό σύστημα. Είχε δυο οντότητες προσκολλημένες στην περιοχή των νεφρών. Διαισθητικά είδα ότι ήταν ξένες ενέργειες από κάποια συντροφική σχέση. Η κηδεμόνας μου επιβεβαίωσε ότι άρχισε να πέφτει η διάθεση στο γατάκι της, όταν εκείνη χώρισε. Βρέθηκαν τρεις οντότητες προσκολλημένες στην κηδεμόνα της, που ήταν από τον σύντροφό της. Το γατάκι αισθάνθηκε πολύ καλύτερα, έφαγε, ήπιε νερό. Μετά από δυο μέρες, κάναμε δεύτερη θεραπεία εξ αποστάσεως. Με την διαισθητική επικοινωνία ένιωθα το σώμα μου βαρύ, το ένιωθα πάλι ληθαργικό. Αλλά ήθελε πολύ να παίξει και να μετακινηθεί στο σπίτι. Μου είπε η κηδεμόνας, έχει ξαναπέσει σε λήθαργο. Ο κτηνίατρος είπε ότι ίσως έχει αυτοάνοσο ίκτερο. Η αγωγή ήταν κορτιζόνη και αντιβίωση. Στην δεύτερη θεραπεία βρήκα πάλι μια οντότητα, προσκολλημένη αυτή την φορά στον λαιμό η οποία ήταν από τον χώρο του σπιτιού. Όντως στο σπίτι υπήρχε οντότητα. Μόλις τον καθάρισα ενεργειακά, μου είπε η κηδεμόνας του σηκώθηκε και ξεκίνησε να πίνει νερό. Συνήλθε και είναι καλά στην υγεία του.

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου σε πολλές περιπτώσεις αποκαλούμενων αυτοάνοσων νοσημάτων και καρκίνου, στα ζώα, αλλά και στους ανθρώπους, υπάρχουν προσκολλημένες οντότητες, στο ενεργειακό τους πεδίο. Αυτές οι ξένες ενέργειες καταναλώνουν την ζωτική ενέργεια ενός πλάσματος και έτσι μειώνουν την ικανότητα αυτοθεραπείας του και επιβαρύνουν την ψυχολογία του και την γενικότερη εικόνα της υγείας του. Τις στέλνω στο φως με σαμανικές τεχνικές και SRT και μετά προχωράω σε θεραπευτικές συνεδρίες. Είναι σημαντικό να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, έτσι ώστε να αυξήσουμε συχνότητα και έτσι να προστατευόμαστε και να μην έλκονται ξένες ενέργειες σε εμάς, στον χώρο μας ή στα ζωάκια μας.

Όταν θεραπεύουμε και εξισορροπούμε την δική μας ενέργεια, βοηθάμε ταυτόχρονα και στην θεραπεία του ζώου μας, το οποίο συνδέεται μαζί μας και επηρεάζεται αρκετά από την ενέργειά μας. Όταν απορροφούν λιγότερη αρνητική τοξική ενέργεια από τους ανθρώπους και το περιβάλλον που ζουν, τα ζώα έχουν υψηλότερο επίπεδο πνευματικής, φυσικής ενέργειας που είναι σημαντικό για την ευζωία τους. Κάποιες φορές σκέψεις, συναισθήματα, ενέργειες χαμηλής δόνησης, εγκλωβίζονται στο σπίτι, κάνοντας την ενέργεια βαριά. Με διάφορους τρόπους πρέπει να ανανεώνουμε, να ενισχύουμε και να προστατεύουμε την ενέργεια του χώρου που κατοικούμε και εργαζόμαστε έτσι ώστε το περιβάλλον να αντανακλά σε εμάς και το ζωάκι μας τα καλύτερα στοιχεία. Όταν πχ προσπαθείς να κάνεις θεραπεία με ένα ζωάκι σε έναν χώρο που υπάρχει ηλεκτρομαγνητική μόλυνση από την τεχνολογία, που προκαλεί θέματα όπως επιθετικότητα, εκνευρισμό, χρόνια κούραση, έως και επιληψία, πρέπει πρώτα με πυραμίδες οργονίτη, κρυστάλλους ή ράβδους χαλκού να εξισορροπήσεις το πεδίο και να γίνει μετατροπή της ενέργειας, έτσι ώστε να βοηθάνε στην αποκατάσταση της ζωτικής ενέργειας του ανθρώπου και του ζώου και να μην σαμποτάρει, μπλοκάρει τις θεραπευτικές συνεδρίες. Τα ζωάκια δεν είναι και δεν πρέπει να νιώθουν ποτέ μόνα τους στο μονοπάτι της θεραπείας τους. Εξελισσόμαστε και αλληλοθεραπευόμαστε. Η θεραπεία του ανθρώπου, η επικοινωνία με το ζωάκι, το καθαρό ενεργειακά περιβάλλον του χώρου είναι τα βασικά πριν ξεκινήσουν οι θεραπευτικές συνεδρίες.

Αυτή τη περίοδο που γράφω το άρθρο, η χώρα που βρίσκομαι, η Ελλάδα, βάλλεται από καταστροφικές πυρκαγιές. Απειλείται η οργανική ζωή, άνθρωποι, ζώα, φυτά και μέσα σε αυτά ένα σπάνιο είδος ελαφιού, το Πλατώνι της Ρόδου. Η Μητέρα Φύση μας καλεί να συνειδητοποιήσουμε και να θεραπεύσουμε τα εσωτερικά αίτια, τον διαχωρισμό και τον φόβο, που αντανακλώνται στον φαινομενικό κόσμο και φέρνουν καταστροφή. Να τα αλχημίσουμε σε ενότητα και αγάπη, μέσα από τις καθημερινές μας επιλογές και έτσι να συνδημιουργήσουμε με το σύμπαν. Να συνδεθούμε συνειδητά με το πνεύμα, τις αρετές και τα δώρα της ψυχής μας. Ότι συμβαίνει στην φύση, συμβαίνει και σε εμάς. Η αγάπη είναι η αναγνώριση της ενότητας με τα πάντα που μας καλεί να αλλάξουμε τρόπο ζωής. Μας μετατρέπει σε ελεύθερους, αυτοκυρίαρχους δημιουργικούς επαναστάτες. Καλώ όλους, να διευρύνουμε την συνειδητότητά μας σε υψηλότερες συχνότητες και με θεϊκή αγάπη θεϊκή επικοινωνία, να προχωρήσουμε σε αφυπνισμένη δράση. Να συντονιστούμε με οποιοδήποτε μορφικό πεδίο θέλουμε να κατανοήσουμε, να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε. Ενός ζώου, ενός είδους, μιας περιοχής. Με την πρόθεσή μας να στείλουμε ένα ενεργειακό αντίγραφο του εαυτού μας, να κάνει θεραπεία και να το ανακαλέσουμε μετά την εργασία. Συνδεδεμένο με το υπερσυνείδητο, θα βρει τον βέλτιστο τρόπο να ενεργήσει. Η αρμονική μας σχέση με τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους, τα ζώα, τα δέντρα, την φύση είναι η ελπίδα μας, για την θεραπεία και την εξέλιξή μας. Τα ζώα είναι σύντροφοι ψυχής. Η αγάπη άνευ όρων, μέσα από το τσάκρα της καρδιάς, μας συνδέει με όλα τα πλάσματα, μέσω αποδοχής και αναγνώρισης. Θέλω να παροτρύνω τον καθένα μας ξεχωριστά να συμμετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, στην θεραπεία και την ανάληψη της ανθρωπότητας, της φύσης, του πλανήτη, σύμφωνα με την αποστολή του και την καθοδήγηση της ψυχής του. Σας ευχαριστώ.

 

Η Καλλιόπη Κωστούλια, από την Ελλάδα έχει ολοκληρώσει όλα τα μαθήματα ενεργειακής θεραπείας [1-4], και ασκεί την εσωτερική θεραπεία, εδώ και τρία χρόνια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εκπαίδευση, και σε άλλες θεραπευτικές μεθόδους όπως: Σαμανικό ιατρικό τροχό, διαισθητική επικοινωνία με τα ζώα, κρυσταλλοθεραπεία και Θεραπεία Πνευματικής Απελευθέρωσης. Σπούδασε Δασοπονία και Διαχείριση Φυσικού Περιβάλλοντος. Γράφει άρθρα σε τοπική εφημερίδα, για την φύση, το περιβάλλον και την ενεργειακή θεραπεία. Συνεργάστηκε με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων, Α.Ε και το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, για την προστασία και ανάδειξη βιοτόπων και ειδών, των περιοχών Natura 2000, της νήσου Μήλου, συμπεριλαμβανομένης της Οχιάς της Μήλου, που είναι ένα από τα πιο απειλούμενα είδη ερπετών, στην Ευρώπη. Είναι ένα ενδημικό είδος, που έχει ενταχθεί στο Παράρτημα ΙΙ της οδηγίας 92/43, της ΕΕ, σαν είδος προτεραιότητας. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο ευρωπαϊκό ερπετολογικό συνέδριο, 14η Τακτική Γενική Συνέλευση 19-23 Σεπτεμβρίου 2007, στο Πόρτο, Πορτογαλία.

Θα της άρεσε η ευκαιρία να δουλέψει με περισσότερα είδη ζώων, ιδιαίτερα δελφίνια. Στόχος και όνειρό της είναι να συνεχίσει να εργάζεται μέσω της ενεργειακής θεραπείας και άλλους τρόπους, με την φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει μια υγιή, αρμονική σχέση μεταξύ τους και ευαισθητοποιώντας τους ανθρώπους, όσον αφορά την σχέση τους με την φύση, γιατί πιστεύει ακράδαντα, ότι παίζει σημαντικό ρόλο για την ευημερία και την ποιότητα ζωής, όλων των ειδών στην Γη.

Αφήστε μια απάντηση