S&B: Αρχισε το πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης 25 νέων

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 η S&B υποδέχθηκε τους 25 νέους συναδέλφους που προσλήφθηκαν μέσω του προγράμματος απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας YOU@S&B.

Τους 25 νέους καλωσόρισαν στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου S&B ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κρίτων Αναβλαβής και ο Γενικός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης κ. Θανάσης Κεφάλας και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι νέοι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συζητήσουν με τον Πρόεδρο της S&B κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο, ο οποίος συγχαίροντας τους υπογράμμισε την επιδίωξη του προγράμματος να τους προσφέρει γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία που θα βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές, αναφέροντας: «Σας καλώ, ως νέους συναδέλφους, να συμβάλετε και εσείς στην επιτυχία του προγράμματος. Οι θέσεις που έχουμε προδιαγράψει εμπεριέχουν ουσιαστικές επαγγελματικές προκλήσεις ανάλογες των προσόντων σας με στόχο να σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Μη σταματήσετε να κάνετε ερωτήσεις και να είστε περίεργοι. Έχω την πεποίθηση ότι όλοι θα αποκομίσουμε αξία και οφέλη από την κοινή πορεία των επόμενων 9 μηνών».

To πρόγραμμα YOU@S&B ξεκινά μετά από τέσσερις μήνες προεργασίας και υποδέχεται τους 25 νέους που επελέγησαν μέσα από μια απαιτητική διαδικασία επιλογής και πρόσληψης στην S&B. Πρόκειται για απόφοιτους μέσης, ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία μέσω 9μηνης αμειβόμενης απασχόλησης στην εταιρεία . Το πρόγραμμα αποτελεί τη συμβολή της S&B στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων στην Ελλάδα.

Την πρώτη εβδομάδα του προγράμματος, οι νέοι συνάδελφοι στην S&B παρακολουθούν ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης 5 ημερών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το ALBA. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν διακεκριμένοι καθηγητές του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με στελέχη της S&B και στοχεύει στη γνωριμία τους με τις βασικές αρχές της επιχειρηματικής λειτουργίας και στην εξοικείωσή τους με το επιχειρηματικό περιβάλλον της S&B.

Από τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, οι νέοι συνάδελφοι θα προσέλθουν πλέον στις κανονικές θέσεις εργασίας τους, όπου για 9 μήνες θα απασχοληθούν στις δραστηριότητες της S&B σε Αθήνα, Μήλο και Φωκίδα στους τομείς: Έρευνα & Ανάπτυξη, Εξόρυξη & Επεξεργασία, Περιβαλλοντική Διαχείριση, Συντήρηση Μηχανολογικού & Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού, Πωλήσεις, Επικοινωνία, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Πληροφορική, Ανθρώπινο Δυναμικό, Νομικές Υπηρεσίες, Εσωτερικό Έλεγχο και Γραμματειακή Υποστήριξη.

Πηγή : ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αφήστε μια απάντηση