2η/2024 Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της Μήλου την Τρίτη 12.03.2024

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΗΛΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Καλείσθε να συμμετέχετε, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα, που θα διεξαχθεί δια ζώσης, την 12η του μηνός Μαρτίου έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 για λήψη αποφάσεων.

ΘΕΜΑ 1: Λήψη απόφασης για τον ορισμό υπεύθυνων διαχειριστών του λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΘΕΜΑ 2: Λήψη απόφασης για την εκ του νόμου ανάθεση της ταμειακής διαχείρισης στο Δήμο Μήλου, λόγω μη ύπαρξης ταμειακής υπηρεσίας.

ΘΕΜΑ 3: Λήψη απόφασης για υποκατάσταση του αναδόχου της μελέτης: Λιμενική Μελέτη Προγραμματικού Σχεδίου (Master Plan) λιμένα Αδάμαντα.

ΘΕΜΑ 4: Καθορισμός – οριοθέτηση τμημάτων κοινόχρηστων χώρων για την παραχώρηση του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χώρου για το έτος 2024.

ΘΕΜΑ 5: Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος 2024.

ΘΕΜΑ 6: Έγκριση δαπάνης και καθορισμός τεχνικών προδιαγραφών προμήθειας αλκοολόμετρου για το Λιμεναρχείο Μήλου.

ΘΕΜΑ 7: Λήψη απόφασης για ανάθεση υπόθεσης σε δικηγόρο.

ΘΕΜΑ 8: Λήψη απόφασης για την έγκριση ανάθεσης, τον καθορισμό περιγραφής και προϋπολογιζόμενης δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Εργασίες συντήρησης – επισκευής λιμενικών εγκαταστάσεων Δ.Λ.Τ Μήλου.

ΘΕΜΑ 9: Παραχώρηση του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χώρου συνοδευόμενου από κατασκευή έργου τύπου πέργκολας στην Μπατζάκας Ιωάννης – Κυρίτση Παναγιώτα Ο.Ε.

 

Μήλος, 07/03/2024

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Δ.Λ.Τ. ΜΗΛΟΥ

 

ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση