Το νέο σποτ του ΕΟΤ, ο Όττο και η Μήλος

Μια πραγματική ιστορία είναι το story της φετινής καμπάνιας του ΕΟΤ, που με επίκεντρο τις ομορφιές της χώρας, φιλοδοξεί να δείξει ότι η Ελλάδα δεν είναι τυχαία ο αγαπημένος προορισμός εκατομμυρίων επισκεπτών.

Πρωταγωνιστής, ο Όττο! Και όχι δεν μιλάμε για τον  Όττο Ρεχάγκελ που με τη βοήθεια του, το καλοκαίρι του 2004 η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό.

Τώρα, με άλλον Όττο, πρωταγωνιστή στη διαφημιστική καμπάνια θα… σηκώσει το τρόπαιο του τουρισμού στα ύψη.

Όπως τόνισε ο υπουργός Τουρισμός, Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA «o Όττο ήρθε στην Ελλάδα πριν 20 χρόνια και έγινε μόνιμος κάτοικος»

Η εκπομπή παρουσίασε το νέο σποτ του ΕΟΤ, μια πραγματική ιστορία με πρωταγωνιστή έναν Αυστριακό που επισκέφθηκε την Ελλάδα και δεν έφυγε ποτέ!

«Είμαστε το νούμερο 5 τουριστικό brand στον πλανήτη. Βρήκαμε με τον ΕΟΤ τον Όττο, που είναι Αυστριακός και μας είπε την ιστορία του. Ήρθε πριν από 20 χρόνια στην Ελλάδα, για λίγο και τελικά ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και έμεινε για πάντα. Μένει στο σπίτι που βλέπετε στο σποτ, στη Μήλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για αυτή την προσπάθεια. Το σποτ χτυπάει στο συναίσθημα του ταξιδιώτη. Αισθανόμαστε ότι είναι ένας ωραίος τρόπος να προβάλλουμε τη χώρα και πέρα από τον τουρισμό», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Πηγή : ΟΤ

Αφήστε μια απάντηση