Το ΕΠΑ.Λ. Μήλου στο Δημαρχείο

Την Τετάρτη 20/3/2024 οι μαθητές του τομέας Οικονομίας – Διοίκησης της Γ΄ Τάξης, (ειδικότητα: Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπάλληλος Τουριστικών επιχειρήσεων), επισκεφτήκαν το Δημαρχείο Μήλου συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια της ειδικότητας κα Ιωάννου Ευτυχία.
Η υποδοχή των μαθητών έγινε από την Διευθύντρια Διοικητικών-Oικονομικών Υπηρεσιών κα Καμακάρη Αντωνία και την προϊσταμένη Διοικητικού κα Μαρουδίτση Μοσχούλα.
Πρώτη στάση το γραφείο της προϊσταμένης Διοικητικού – Οικονομικού, όπου μίλησαν στους μαθητές για τις εργασίες που γίνονται στη συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου, τις διαδικασίες που ακολουθούνται καθώς και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Στην συνέχεια, οι μαθητές ξεναγηθήκαν στους χώρους του Δημαρχείου και επισκέφτηκαν διάφορα τμήματα, όπως Τεχνική Υπηρεσία, Οικονομική υπηρεσία, γραμματεία, ΚΕΠ, καθώς και το γραφείο του Δημάρχου, όπου συνομίλησαν με τον Δήμαρχο.
Οι πραγματικές συνθήκες εργασίας που αντίκρισαν οι μαθητές συνέβαλαν στην ενίσχυση της θεωρητικής γνώσης τους.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Δήμου Μήλου, που δέχθηκε τους μαθητές και τους ξενάγησε στους χώρους του Δημαρχείου.

Αφήστε μια απάντηση