H Μήλος, με δυναμική παρουσία, συμμετείχε και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIΑ 2018»,

H Μήλος, με δυναμική παρουσία, συμμετείχε και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIΑ 2018», που έγινε στη Θεσσαλονίκη το διάστημα από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, έγιναν προγραμματισμένες συναντήσεις των εκπροσώπων του Δήμου μας, με επικεφαλή τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μήλου, κ. Δημήτρη Μωραΐτη, με φορείς του Τουρισμού από όλες τις χώρες, κατά τις οποίες φάνηκε το έντονο ενδιαφέρον ταξιδιωτικών φορέων από χώρες όπως η Πολωνία, η Βουλγαρία και η Σερβία για τη Μήλο, ένα νησί που όλοι πλέον αντιμετωπίζουν ως Νησί – Φαινόμενο (“Milos Phenomenon”).

Πληθώρα επαφών έγιναν επίσης, με πράκτορες και δημοσιογράφους της Βορείου Ελλάδας, με παρουσίαση του σπάνιου τουριστικού προϊόντος του νησιού μας και των τουριστικών του υποδομών.

«Η σωστή τουριστική πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας, οδηγεί το νησί μας σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές» δήλωσε ο Δήμαρχος της Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο οποίος παραχώρησε συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδας και αναφέρθηκε στις ομορφιές του νησιού, τη συγκοινωνία με τη Θεσσαλονίκη καθώς και στις προσπάθειες που γίνονται για τον επαναπατρισμό του Αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου από το Μουσείου του Λούβρου.

 

Αφήστε μια απάντηση