Οι Θαλασσόλυκοι σε Μήλο και Κίμωλο

Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπάνκο ταξιδεύουν με το ιστιοπλοϊκό τους στις Κυκλάδες και εμείς σαλπάρουμε και αρμενίζουμε μαζί τους κάθε Σάββατο στις 16.30, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, οι Θαλασσόλυκοι φτάνουν στην παραμυθένια Μήλο και στο ήσυχο νησί του Αιγαίου, την Κίμωλο. Στη Μήλο, ο Γιάννης Αποστολάκης δοκιμάζει τις δυνατότητές του στο motocross, ενώ η Κάτια και ο άλλος Γιάννης εξασκούνται στην κεραμική. Όλοι μαζί, ωστόσο, επισκέπτονται το εντυπωσιακό ενεργό ηφαίστειο της Μήλου, το οποίο “ατμίζει” έως και σήμερα. Στη συνέχεια, η Κάτια αποχαιρετά τους Γιάννηδες καθώς επιστρέφει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Η αντροπαρέα, ωστόσο, δεν σταματά την εξερεύνηση των κυκλαδίτικων νησιών και βάζει πλώρη για την Κίμωλο.

Εκεί, μάλιστα, θα δουν από κοντά την πρωτότυπη υπαίθρια βιβλιοθήκη του νησιού, θα περιηγηθούν στα όμορφα στενά της Χώρας, αλλά θα ζήσουν και μια μοναδική περιπέτεια κατά τη διάρκεια αναζήτησης του διάσημου πέτρινου μανιταριού που έχει σμιλέψει η ίδια η φύση.

Παρουσίαση: Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Κάτια Ταραμπάνκο
Αρχισυνταξία: Νίκος Νάνος
Σκηνοθεσία: Κώστας Βάγιας
Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση