Δελτία τύπου του Λιμενικού Σώματος για περιστατικά στην Μήλο

Σύμφωνα με δελτία τύπου του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος την Πέμπτη 15.08.2019 ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήλου, για τραυματισμό 50χρονης αλλοδαπής λουόμενης, στη θαλάσσια περιοχή “ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ” ν.Μήλου.

Η ανωτέρω, η οποία τραυματίστηκε στην πλάτη μετά από διενέργεια βουτιάς από ύψος περίπου έξι (06) μέτρων, μεταφέρθηκε στην ακτή με τη συνδρομή λουόμενων και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μήλου και στη συνέχεια με το Ε/Γ-Τ/Χ “SEA JET 2” N.P. 10571 στον Πειραιά, προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου.

Επίσης την Παρασκευή 16.08.2019 το δελτίο τύπου αναφέρει “Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, για μηχανική βλάβη του Ι/Φ σκάφους “CISA” σημαίας Πολωνίας, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 2.5 ν.μ. νότια ν.Μήλου.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Φ/Γ-ΛΑΝΤΖΑ “ΦΟΞ” Σ.Μ. 173, το οποίο ρυμούλκησε το “CISA” σε ασφαλές αγκυροβόλιο στη θαλάσσια περιοχή “ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ” ν.Μήλου.”

Δείτε σχετικά

Αφήστε μια απάντηση