Ανακοίνωση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μήλου

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι

Με αφορμή την ανάληψη εκ μέρους μου, των καθηκόντων του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής (Δ/Ε) του Κέντρου Υγείας Μήλου (Κ.Υ.Μ.), νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον απελθόντα πρόεδρο της Δ/Ε κ. Αντώνη Νίνο, για τη μεγάλη προσφορά του προς το Κ.Υ.Μ. Είμαι βέβαιος ότι ο “φίλος Αντώνης”, θα εξακολουθήσει να συμπαρίσταται και να υποστηρίζει το Κ.Υ.Μ.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά το “στυλοβάτη” επί χρόνια του Κ.Υ.Μ., ιατρό κ. Ηλία Αποστολόπουλο, για τις πολυετείς υπηρεσίες του ως υπεύθυνος για το συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας, οι οποίες χαρακτηρίζονται με θετικό πρόσημο.

Με απόφαση της 2ης Δ.Υ.Π.Ε., τη θέση αυτή αναλαμβάνει πλέον η κ. Βαλλά Ευμορφία, έμπειρη ιατρός και γνώστρια του αντικείμενου, λόγω της θητείας της ως Διοικήτριας μεγάλου νοσοκομείου και ως εκ τούτου η εμπειρία της κρίνεται χρήσιμη και απαραίτητη.

Η τριμελής επιτροπή, συμπληρώνεται από τον κ. Γεώργιο Μαρτάκη, ως εκπρόσωπο του Δήμου και προφανώς γνώστη των θεμάτων υγείας.

Κυρίες και κύριοι, η νέα Δ/Ε του Κ.Υ.Μ. αλλάζει σελίδα, κάνει μια νέα αρχή και έχοντας ως δεδομένη την αμέριστη υποστήριξη του ΙΣΚΥΜ, της Περιφέρειας, του Επαρχείου, του Δήμου, όλων των φορέων και των επιχειρηματιών της Μήλου, θα επιδιώξει την περαιτέρω βελτιστοποίηση των συνθηκών του Κ.Υ.Μ., με γνώμονα τη μέγιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους και επισκέπτες της Μήλου.

Σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, σας καλώ άπαντες να υποστηρίξετε ενεργά, τόσο την προσπάθεια της Δ/Ε, αλλά και του ιατρικού, νοσηλευτικού και υπαλληλικού προσωπικού του Κ.Υ.Μ., ώστε να διαφυλάξουμε το πολύτιμο αγαθό που λέγεται ΥΓΕΙΑ.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Μακρής

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Μήλου

Αφήστε μια απάντηση