Τίμησαν και αποχαιρέτησαν τον Ελία Μόρο στον Παμμηλιακό

Μεγάλωσε σχεδόν… μέσα στο γήπεδο του Παμμηλιακού παρ’ ολα αυτά, οι συνθήκες αναγκάζουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του να μεταναστεύσει για την… δεύτερη πατρίδα του την Ιταλία.

Ο λόγος για τον 14χρονο ποδοσφαιριστή των ”κόκκινων”, Ελία Μόρο, ο οποίος χθες φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιταλία που θα διαμείνει το προσεχές διάστημα, ωστόσο, η διοίκηση του Μιχάλη Βαμβακάρη όπως και οι συνεργάτες του θα ήταν αδύνατο να μην τιμήσουν τον ποδοσφαιριστή για την παρουσία του στο σωματείο.

Στο πλαίσιο αυτό, στο χθεσινό (Κυριακή) ματς με τον ΑΟ Πάρου τη στιγμή που αντικαταστάθηκε, έγινε το λεγόμενο ”standing ovation” με τους παίκτες των δυο ομάδων να στέκονται σε δυο σειρές χειροκροτώντας τον ποδοσφαιριστή που έλαβε  τιμητική πλακέτα από τη διοίκηση του Παμμηλιακού. Με τη κίνηση αυτή οι άνθρωποι του Παμμηλιακού, απέδειξαν ότι αναγνωρίζουν τα πρόσωπα που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας και που έχουν προσφέρει στο σύλλογο.

Το εξαιρετικό κλίμα διατηρήθηκε μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, αφού ο ποδοσφαιριστής και η οικογένεια του παρέθεσαν στο γνωστό εστιατόριο ”ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ” δείπνο στους συμπαίκτες του και στους συμμαθητές του, θέλοντας με αυτό το τρόπο να… πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και να αποχαιρετίσουν τα πρόσωπα εκείνα με τα οποία δέθηκε ο Ελίας Μόρο.

Πηγή : https://www.sportcyclades.gr/

Αφήστε μια απάντηση