Δελτίο τύπου της ΔΗΜΤΟ Μήλου για το θέμα του ΕΦΚΑ

Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα τελευταία  δημοσιεύματα περί δήθεν μεταφοράς των αρχείων του ΕΦΚΑ από τον Πειραιά στην Νάξο θεωρούμε υποχρέωση μας να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τις ενυπόγραφες διαμαρτυρίες .

Συγκεκριμένα αυτό το θέμα , είχε προκληθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙζΑ  όπως φαίνεται και  στο Προεδρικό  Διάταγμα  υπ’ αριθμ. 8 (ΦΕΚ 8 τεύχος Α’ 23.01.2019, σελίδα 54), βάσει  του  οποίου είχαν προγραμματίσει την συγκεκριμένη μεταφορά των αρχείων.

Ως εκ τούτου οι όποιες ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν από τον Μήλιο βουλευτή  κ. Νίκο Συρμαλένιο και των άλλων  βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, οι οποίοι  ψήφισαν την διάταξη για την μεταφορά των αρχείων στη Νάξο.

Ο υπουργός εργασίας κύριος Γιάννης Βρούτσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι η μεταφορά έδρας από την Μήλο στη Νάξο είναι απαράδεκτη και όποιος από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙζΑ την μεθόδευσε δείχνει άγνοια των τοπικών συνθηκών , και ότι το γραφείο του ΕΦΚΑ της Μήλου θα παραμείνει ως έχει, και τα αρχεία του ΕΦΚΑ Πειραιά  δεν θα μετακινηθούν.

Άλλωστε δε, με την επιστολή της η Έπαρχος Μήλου κ. Έλλη Χωριανοπούλου  διευκρινίζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τι ακριβώς συνέβη.

Ως τοπική οργάνωση της ΝΔ καταγγέλλουμε ότι οι διαμαρτυρίες υποκρύπτουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες με τις οποίες, δεν συμφωνούμε , διότι τέτοιες ενέργειες ανήκουν πλέον στο παρελθόν και δεν ωφελούν τον τόπο.

Συνημμένο ΠΔ 8/2019

Αφήστε μια απάντηση