Τι είπε ο κ. Γ. Βρούτσης στη Έπαρχο κ. Χωριανοπούλου για το ΙΚΑ Μήλου

Σχετικά με τη διαμαρτυρία που συνυπογράψαμε, για τη μεταφορά της Υπηρεσίας και των αρχείων του ΙΚΑ, από τον Πειραιά στη Νάξο, ο Υπουργός Εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης, σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε, διαβεβαίωσε πως, η γνώση μας επί του θέματος στηρίχθηκε σε ανυπόστατες φημολογίες και ανακριβή στοιχεία. Σχετικά με τη μεταφορά της διοικητικής έδρας του ΕΦΚΑ από τον Πειραιά στη Νάξο, είναι ένα ζήτημα που αναφέρεται στο ΦΕΚ Α 8/23-01-2019 (σελ. 54), δηλαδή της προηγούμενης Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο ίδιος προσωπικά, ως Υπουργός που έχει τη θεσμική αρμοδιότητα του ΕΦΚΑ, δεν θα επέτρεπε ποτέ, ούτε θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, σκοπεύει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ακυρώσει τον επίμαχο Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ. Προς ενημέρωση όλων, το γραφείο του ΕΦΚΑ της Μήλου, θα παραμείνει ως έχει και η διοικητική έδρα αυτού στον Πειραιά.

Εγώ προσωπικά, ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Ιωάννη Βρούτση για άλλη μία φορά, που διαχειρίζεται τα θέματα της νησιωτικότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μένει στο πλευρό μας με ηθική και κοινωνική ενεργή συμμετοχή.

Η Έπαρχος ΠΕ Μήλου

Χωριανοπούλου Ελισάβετ

Αφήστε μια απάντηση