Ορισμός Αντιδημάρχων στον Δήμο Μήλου

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Μήλου ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Μήλου, με θητεία από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης  και για ένα έτος, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1.τον κ. Κούρτη Γεώργιο του Μαρίνου, καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο του Δήμου Μήλου, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό καλής λειτουργίας, έλεγχο και υπογραφή όλων των εγγράφων των υπηρεσιών :
• Αρμοδιότητες Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Συμπεριλαμβανομένων και όλων των επιμέρους γραφείων, σύμφωνα με το Άρθρο 6 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

2.τον κ. Ζούλια Νικόλαο του Κωνσταντίνου, καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο του Δήμου Μήλου, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό καλής λειτουργίας, έλεγχο, την επιβολή προστίμων, έκδοση αποφάσεων, χορήγηση αδειών και υπογραφή όλων των εγγράφων των υπηρεσιών των παρακάτω αρμοδιοτήτων:
• Από τις Αρμοδιότητες Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής τα εξής:
(α) Τμήμα Τεχνικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων και από το
(β)Τμήμα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας τα κάτωθι:
1. Σχεδιασμός και Εποπτεία Καθαριότητας
2. Αποκομιδή απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών
3. Καθαριότητα Κοινοχρήστων χώρων
4. Διαχείριση και συντήρηση οχημάτων
5. Ύδρευση-Αποχέτευση
6. Δημοτικό Κοιμητήριο
7. Συντήρηση Πρασίνου
Οι αρμοδιότητες των παραπάνω τμημάτων και γραφείων, προσδιορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

3. τον κ. Ζούλια Φραγκίσκο του Ιωάννη ως καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο του Δήμου Μήλου, και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:
Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό καλής λειτουργίας, έλεγχο και υπογραφή όλων των εγγράφων των υπηρεσιών :
• Αρμοδιότητες Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων και όλων των επιμέρους γραφείων, σύμφωνα με το Άρθρο 7 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.
• Από τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών :
(α) Αρμοδιότητες Τμήματος ΚΕΠ
(β) Εποπτεία και συντονισμό επιτροπών πολιτικών οργάνων
• Από τις Αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής:
(α) Αρμοδιότητες Πολιτικής Προστασίας του Τμήματος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας

Οι αρμοδιότητες των παραπάνω τμημάτων και γραφείων, προσδιορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Β. Οι ανωτέρω αντιδήμαρχοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Γ. Οι ανωτέρω αντιδήμαρχοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους θα έχουν το δικαίωμα βεβαίωσης του γνήσιου της υπογραφής και θεώρησης γνήσιων φωτοαντιγράφων δημοσίων εγγράφων.

Δ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του

Ε. α. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Κούρτη Γεώργιου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Δήμαρχος
β. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Ζούλια Νικόλαου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Δήμαρχος
γ. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Ζούλια Φραγκίσκου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Δήμαρχος

ΣΤ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κούρτης Γεώργιος, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Ζούλια Νικόλαο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Ζούλια Φραγκίσκο.

Αφήστε μια απάντηση