Στη Γενική απεργία της 16ης Ιουλίου συμμετέχει το Εργατικό Κέντρο Μήλου

Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση συνεχίζει να πετά στον Καιάδα τους εργαζόμενους με διαδικασίες εξπρές και με νέα μνημόνια που τα βαπτίζει πολυνομοσχέδια.

Οι νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις στα εργασιακά, οι διαθεσιμότητες, η κινητικότητα και εν τέλει οι απολύσεις, η ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, οι συνεχείς επιστρατεύσεις, τα νέα χαράτσια που προωθούνται με το νέο φορολογικό, τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ο νέος μηχανισμός υπονόμευσης της συλλογικής διαπραγμάτευσης και όλα όσα έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και έχουν στερήσει βασικά δημοκρατικά δικαιώματά τους, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

Ας  καταλάβουν επιτέλους, κυβέρνηση και τρόικα, ότι οι εργαζόμενοι «Είμαστε άνθρωποι και δε θα γίνουμε αριθμοί».

Οι εργαζόμενοι μπορεί να μην έχουν πλέον κανένα περιθώριο οικονομικής αντοχής. Έχουν όμως τη δύναμη να ακυρώσουν αυτές τις απαράδεκτες αντεργατικές πολιτικές και θα το αποδείξουν. Ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί.

Το Εργατικό Κέντρο Μήλου καλεί όλους τους εργαζόμενους, σε μαζική συμμετοχή στην απεργία που κύρηξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 16η Ιουλίου 2013.

Η απεργία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 15.07.2013 στις 10 το βράδυ και θα τελειώσει την Τρίτη 16.07.2013 στις 10 το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση