Παραμένει ως έχει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου

 

Τη διαβεβαίωση ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου “θα παραμείνει ως έχει και δεν θα μπει στο καθεστώς μετατροπής σε Ανώνυμη Εταιρία” αναφέρει πως απέσπασε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, στο πλαίσιο σχετικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Μαργαρίτης επεσήμανε “την αναγκαιότητα να παραμείνει το Λιμενικό Ταμείο στο υφιστάμενο καθεστώς, γεγονός για το οποίο δεσμεύτηκε προφορικά ο αρμόδιος Υπουργός” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Παράλληλα, ο δήμαρχος έθεσε ακόμα δύο σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, τα οποία αφορούν στις νομιμοποιήσεις των λιμενικών εγκαταστάσεων και στην υδροδότηση των μικρών νησιών. Μάλιστα, για το θέμα των νομιμοποιήσεων προγραμματίζεται νέα συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου  και του Λιμενικού Ταμείου Νάξου με το Γενικό Γραμματέα Λιμένων, προκειμένου να γίνουν συντονισμένες ενέργειες και να ασκηθούν πιέσεις προς την Κτηματική Υπηρεσία, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία νομιμοποίησης των Λιμανιών, η οποία έχει ξεκινήσει από τη νυν διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου. 

Πηγή : ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

φωτο: vimanaxou.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση