Οι πρωταθλητές της Generali στη Μήλο

Οι πρωταθλητές της Generali στη Μήλο Θεσμός έγινε πλέον το Generali Trophy, η φθινοπωρινή θαλάσσια εκστρατεία με φουσκωτά των κορυφαίων του Agency, στα ελληνικά νησιά.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι συνεργάτες της Generali που πρώτευσαν στον διαγωνισμό του δικτύου Agency, αποφάσισαν να εκδράμουν ως άλλοι αργοναύτες στο Αιγαίο και να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί το καλοκαίρι. Το Generali Trophy, μία πρωτοβουλία της διοίκησης που υιοθετήθηκε με ενθουσιασμό από το δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων, φέρνει πιο κοντά τους συνεργάτες με την εταιρεία και επιβεβαιώνει την σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, τους στενούς δεσμούς, και την κοινή πορεία της Generali και του ανθρώπινου δυναμικού των πωλήσεων.

Έχοντας ταξιδέψει με την εταιρία σε μακρινούς προορισμούς ανά τον κόσμο, οι συνεργάτες του δικτύου Agency είχαν την ευκαιρία με αφορμή το Generali Trophy να απολαύσουν και τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας. Τα φουσκωτά της ομάδας Generali έβαλαν πλώρη για την πανέμορφη Μήλο. Ένα νησί ζωντανό μνημείο της φύσης με έντονα γεωλογικά χαρακτηριστικά, και αμέτρητες παραλίες, μοναδικής ομορφιάς. Οι πιο τολμηροί ξεκίνησαν από την Αθήνα, και δαμάζοντας τα κύματα βρέθηκαν στο νησί της Αφροδίτης, όπου συνάντησαν τους υπόλοιπους συνεργάτες τους.

Οι πρωταθλητές της Generali εξερεύνησαν κάθε σπιθαμή του πανέμορφου νησιού αλλά και της Πολυαίγου. Γοητεύτηκαν από το “Κλέφτικο”, μια υπέροχη τοποθεσία στη ΝΔ πλευρά του νησιού, προσβάσιμη μόνο από την θάλασσα. Εδώ ένας χαρακτηριστικός βράχος που δεσπόζει μέσα στη θάλασσα και μια σπηλιά με δύο εισόδους, δίνουν το στίγμα τους σ’ ένα από το πιο γνωστά τοπία της Μήλου. Επόμενη στάση το Σαρακήνικο, η εκπληκτική λευκή παραλία στη βόρεια πλευρά του νησιού που θυμίζει σεληνιακό τοπίο. Αξιοσημείωτη ήταν και η επίσκεψη στο Κλήμα με τα “σύρματα”, τα μικρά σπιτάκια με τις μεγάλες ξύλινες πολύχρωμες πόρτες, η αρχική χρήση των οποίων ήταν η φύλαξη των βαρκών των ψαράδων κατά την χειμερινή περίοδο, που με την πάροδο του χρόνου μετατράπηκαν σε μικρές παραθεριστικές κατοικίες. Εδώ, σ’ ένα χωράφι κοντά στο Κλήμα το 1820 βρέθηκε τυχαία και το άγαλμα της Αφροδίτης. Μνήμες μιας άλλης εποχής ξύπνησαν στα θειωρυχεία που αντιπροσωπεύουν ένα τμήμα της σύγχρονης ιστορίας της Μήλου. Το θείο και η σκουριά έχουν χρωματίσει όλη την περιοχή των θειωρυχείων, ακόμη και την παραλία, με έντονα γήινα χρώματα.

Στην τελευταία μεγάλη εξόρμηση του καλοκαιριού, η παρέα της Generali με ανανεωμένη διάθεση και δυνάμεις, καλωσόρισε το φθινόπωρο και επέστρεψε στη βάση του για να δώσω την μάχη για ένα ακόμη επιτυχημένο κλείσιμο χρονιάς.

Συμμετέχοντες

1 Δημητρίου Πάνος

2 Σακελλαρίου Νίκος

3 Λαμπροπούλου Μαρία

4 Κιτριλάκης Γιάννης

5 Παπαδόπουλος Σταύρος

6 Καμπουράκη Μελτίνη

7 Τσακυρίδης Σάκης

8 Τελλίδης Μίλτος

9 Μπαξεβάνης Γεώργιος

10 Αλεξανδρίδης Δημήτρης

11 Δασκαλάκης Χριστόφορος

12 Φακά Ευριδίκη

13 Ζωνομέση Ελένη

14 Ψυλλάς Σταμάτης

15 Καρνουπάκης Γιάννης

16 Γιαννάς Γιώργος

17 Καραβάνος Χαράλαμπος

18 Γαλανός Ανδρέας

19 Διζικιρίκης Ιάκωβος

Πηγή : http://www.nextdeal.gr

Share

Αφήστε μια απάντηση