O Κοπελούζος ανοίγεται φιλόδοξα στον Τουρισμό με την Redex. Το έργο στην Μήλο

Ο κλάδος του τουρισμού φαίνεται να είναι από τους πλέον υποσχόμενους για την REDEX του ομίλου Κοπελούζου, η οποία εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό στο συγκεκριμενο τομέα κι ετοιμάζεται και για νέες συμφωνίες.

Από τα σημαντικότερα νέα έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία είναι αυτό για το πρώτο One & Only Kea Island, μία επένδυση συνολικού ύψους 150 εκατ.€ στο νησί της Κέας σε συνεργασία με τον όμιλο της Dolphin Capital.

Η πρώτη φάση της επένδυσης αφορά στην ανάπτυξη πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας, 75 δωματίων, SPA και Beach Club, ενώ η δεύτερη φάση περιλαμβάνει περιορισμένο αριθμό παραθεριστικών κατοικιών, τη διαχείριση των οποίων θα έχει το διεθνές brand «One & Only».

Το ξενοδοχείο και οι παραθεριστικές κατοικίες αναπτύσσονται σε παραθαλάσσια περιοχή 600 στρεμμάτων στη δυτική πλευρά του νησιού ενώ το επενδυτικό σχήμα αποτελείται από την Kerzner International, στην οποία ανήκει το brand της One & Only, την Dolphin Capital Investors, την Dolphin Capital Partners και της Heah & Co.

Στα τουριστικά έργα που έχει υλοποιήσει η θυγατρική του ομίλου Κοπελούζου περιλαμβάνεται η πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων και 400 κλινών Almyros Beach Resort & Spa στην Κέρκυρα καθώς και η ανακαίνιση του ξενοδοχείου 5 αστέρων I-Resort στη Σταλίδα στην Κρήτη.

Στα έργα που υλοποιεί αυτή την περίοδο η εταιρεία στο κομμάτι του τουρισμού είναι η κατασκευή τριών συγκροτημάτων πολυτελών κατοικιών στην Μύκονο, η κατασκευή μονάδας 5 αστέρων με 68 σουίτες στη Σαντορίνη, η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Sofia Balkan (πρώην Sheraton) στη Βουλγαρία, η επέκταση του Ξενοδοχείου Milos Cove στη Μήλο κ.α..

Πηγή : https://banks.com.gr

Αφήστε μια απάντηση