Νέα διάρρηξη στον Αδάμαντα

Ζει και κινείται ανάμεσά μας ο καθ’ όλα επαγγελματίας του είδους που όπως όλα δείχνουν μετά την διάρρηξη στο κατάστημα Νετρίνο με υπομονή και μεθοδικότητα ξανακτύπησε.

Αυτή τη φορά διάρρηξη είχαμε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο πρακτορείο ταξιδίων Πειρουνάκη, το Milos travel.

Εικάζεται πως χρονικά το περιστατικό έγινε κατά τις 04.30, ώρα που η κίνηση στην παραλία είναι στο σχετικά χαμηλότερο επίπεδο, καθώς μιλάμε για το πλέον κεντρικό σημείο του νησιού.

Για να εισέλθει ο δράστης στον χώρο παραβίασε την είσοδο του πρακτορείου και ακολούθως κατάφερε να διαλύσει το χρηματοκιβώτιο όπου φυλασσόταν ένα  υψηλό ποσό ( άγνωστο ακόμα) από τις εισπράξεις του.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί όταν η υπάλληλος βάρδιας έφθασε και αντίκρυσε το σκηνικό.

Να σημειωθεί πως αυτή τη φορά υπάρχουν αρκετά στοιχεία για τον δράστη καθώς οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας, που όμως δεν κατέγραψε το πρόσωπό του καθώς το είχε καλυμένο.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πως έχουμε να κάνουμε με μαιτρ του είδους και θα πρέπει να λάβουμε όλοι τα μέτρα μας για να μην είμαστε τα επόμενα θύματα. Αν όχι όλοι….. τουλάχιστον αυτοί που έχουν κάποια είσπραξη να διαφυλάξουν!

Είναι σίγουρο πως οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος θα έχουν διαμορφώσει άποψη για τις συμπεριφορές του δράστη καθώς στο παρελθόν έχουν αποδείξει την ικανότητά τους σε παρόμοια περιστατικά.

Παρόμοια βέβαια, αλλά όχι ίδια καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με άτομο που διαθέτει μεγάλη φαντασία, μεθοδικότητα, ικανότητα, υπομονή, και άλλα πολλά.

Το μέλλον θα δείξει…..

Πηγή : http://www.info-cyclades.com

Αφήστε μια απάντηση