Ειδική διοικητική προσφυγή των λεωφορειούχων Μήλου για την συγκοινωνιακή μελέτη

Ειδική διοικητική προσφυγή για την συγκοινωνιακή μελέτη του Λιμενικού Ταμείου Μήλου κατέθεσαν οι λεωφορειούχοι Μήλου προς τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Π. 88710/14.12.2015)

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι  “η λήψη της ανωτέρω απόφασης (133/2015) καθώς και οποιαδήποτε άλλης ληφθεί βάσει αυτής για αλλαγή της θέσης της αφετηρίας-τέρματος των συγκοινωνιακών μέσων μαζικής μεταφοράς επιβατών (Δ.Χ. Λεωφορείων) από τη θέση «Γιάγκος» στον Αδάμαντα, στη θέση «Λαγκάδα», θα είναι αφενός, αντίθετη με το πνεύμα εξυπηρέτησης των επιβατών και την ευχερή μετεπιβίβαση τους στο λεωφορείο μας και αφετέρου η αλλαγή αυτή θα δημιουργεί καθυστερήσεις στο δρομολόγιο προς το χωριό ιδίως εν ώρα αιχμής όταν διασχίζουν το λιμάνι.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ  ΑΙΤΟΥMΕΘΑ

Την ακύρωση της υπ’ αριθ. 133|2015 απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου προκειμένου να μην απομοκρυνθεί η συγκοινωνία απο την υπάρχουσα θέση ως ανωτέρω περιγράφεται, το οποίο θα αποβεί σε βάρος της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού και της επιβιωσής μας ως συγκοινωνιακών φορέων της νήσου που διενεργούν κοινωφελές έργο.”

 Άδεια Creative Commons

Αφήστε μια απάντηση