Διαμαρτυρία των κατοίκων από τις Πλάκες Μήλου για το νερό

Οι κάτοικοι των Πλακών με πρωτοβουλία του συλλόγου μας δηλώνουν μαζικά την αγανάκτησή τους για τις διακοπές της υδροδότησης. Χτες 18/8 σε μια μαζικότατη συγκέντρωση στην Πλακιώτικη Ένωση εκδηλώθηκε η θέληση τους να αντιδράσουν άμεσα σε αυτή την κατάσταση.

Ψηφίστηκε ομόφωνα το ψήφισμα που προτάθηκε από το σύλλογό μας και αποφασίστηκε το ψήφισμα αυτό να επιδοθεί στο Δήμο Μήλο μετά από συγκέντρωση και πορεία μέχρι το Δημαρχείο.

Η συγκέντρωση και πορεία έγινε σήμερα το πρωί μετά τις 10 και χαρακτηρίστηκε από συμμετοχή και αγωνιστική διάθεση. Το ψήφισμα επιδόθηκε στο Δήμο Μήλου και θα σταλεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και το Υ.Π.Ε.Κ.Α.

Εμείς στις Πλάκες δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε και μετά την ανάληψη του καινούργιου δημοτικού συμβουλίου τον αγώνα μας για το δικαίωμα μας στο νερό, το δικαίωμα μας στη ζωή.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ. Σ. της Πλακιώτικης Ένωσης

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ

 

Εμείς οι κάτοικοι των Πλακών, που συγκεντρωθήκαμε την Δευτέρα 18/8 στην αίθουσα της Πλακιώτικης Ένωσης, δηλώνουμε την αγανάκτησή μας για τις διακοπές της υδροδότησης εδώ και δύο εβδομάδες.

Το νερό είναι βασικό δημόσιο αγαθό, καθοριστικό για την ποιότητα της ζωής μας, ιδιαίτερα μάλιστα στις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού. Απαιτούμε από τον Δήμο Μήλου την συνεχόμενη παροχή του, στα πλαίσια μιας υπηρεσίας του σε μας για την οποία εμείς οι δημότες πληρώνουμε.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι οποιεσδήποτε δικαιολογίες για το απαράδεκτο φαινόμενο να μην έχουμε συνεχόμενη παροχή νερού, κάτι που δεν αφήνει εμάς και τους επισκέπτες μας να ζήσουμε σαν άνθρωποι. Ο Δήμος Μήλου είναι υποχρεωμένος, σε προτεραιότητα ανάμεσα στα άλλα έργα του, να μας παρέχει αυτό το βασικό δημόσιο αγαθό . Το τι έπρεπε και πρέπει να κάνει είναι δική του αρμοδιότητα και υποχρέωση.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για να προστατέψουμε το δικαίωμα μας στο νερό, το δικαίωμα μας στη ζωή.

– Το ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα από τους κατοίκους των Πλακών που συμμετείχαν στη συνέλευση .

– Θα επιδοθεί στο Δήμο Μήλου και θα κοινοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και το Υ.Π.Ε.ΚΑ.

Άδεια Creative Commons

Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές .

Αφήστε μια απάντηση