9η/2023 Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της Μήλου την Τετάρτη 28.06.2023

Α.Π : 499

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΗΛΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Καλείσθε να συμμετέχετε, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα, που θα διεξαχθεί δια ζώσης, την 28η του μηνός Ιουνίου έτους 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 για λήψη αποφάσεων.

 

ΘΕΜΑ 1: Λήψη απόφασης έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μήλου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας λιμενικών ζωνών Αδάμαντα και Πολλωνίων.

ΘΕΜΑ 2: Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικού κατακύρωσης της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Συντήρηση πλωτού κυματοθραύστη Αδάμαντα».

ΘΕΜΑ 3: Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικού κατακύρωσης της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: Προμήθεια μηχανισμών παροχής νερού-ρεύματος σε σκάφη (Πίλλαρ), ανταλλακτικών για πίλλαρ και ηλεκτρολογικών εργασιών για την εγκατάσταση των νέων πίλλαρ».

ΘΕΜΑ 4: Έγκριση δαπάνης και καθορισμός τεχνικής περιγραφής – προϋπολογιζόμενης δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας Μέσων Ατομικής Προστασίας και πολυμηχανήματος για το Λιμεναρχείο Μήλου.

ΘΕΜΑ 5: Λήψη απόφασης για έγκριση σύναψης σύμβασης με εξωτερικό συνεργάτη.

ΘΕΜΑ 6: Λήψη απόφασης για τροποποίηση του άρθρου 14 της υπ’αριθ.82/2016 κανονιστικής απόφασης του Δ.Λ.Τ Μήλου.

 

 

Μήλος, 22/06/2023

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Δ.Λ.Τ. ΜΗΛΟΥ

 

ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση