Την υποψηφιότητα της Ελισάβετ (Έλλης) Χωριανοπούλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Την υποψηφιότητα της Ελισάβετ (Έλλης) Χωριανοπούλου,  στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

H κα Χωριανοπούλου,  στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει:

«Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου!

Μέντορας της τουριστικής ανάπτυξης, θεματοφύλακας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, σημαία της ελληνικής φιλοξενίας!

Με τον πήχη ήδη ψηλά, οραματίζομαι την εξέλιξη των νησιών μας, ιδιαιτέρως των Κυκλάδων, με αγάπη, όραμα, μεθοδικότητα, εργατικότητα, αφοσίωση και υπευθυνότητα, ως συστατικά της επιτυχημένης στρατηγικής πορείας του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Οι στόχοι του για το μέλλον των νησιών μας, σε συνδυασμό με τις αποδεδειγμένες αυτοδιοικητικές του ικανότητες, διαμόρφωσαν την υπεύθυνη επιλογή μου να συμπλεύσω υπερήφανα μαζί του.

Προσθέτω λοιπόν το δικό μου λιθαράκι, με σεβασμό και πίστη, στην κοινή προσπάθεια όλων μας για τις Κυκλάδες που ονειρευτήκαμε!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ελισάβετ Χωριανοπούλου, η Έλλη, όπως είναι γνωστή στους οικείους της,  γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι Αττικής.

Οι πιο όμορφες παιδικές της αναμνήσεις φιλοξενούνται στο νησί της Αριάδνης, την Νάξο, όπου και περνούσε τα καλοκαίρια της στον τόπο καταγωγής των γονιών της.

Τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά γνωρίσματα των Κυκλάδων έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της να εισαχθεί στην σχολή Πολιτικών Έργων Υποδομής στο ΤΕΙ Αθήνας (το 1991).

Οι σπουδές της συνεχίστηκαν στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το 2003 πήρε τον τίτλο του Πολιτικού Μηχανικού.

Η επαγγελματική της σταδιοδρομία άρχισε από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Επαρχείου Μήλου και από το 2005 έως και σήμερα ζει μόνιμα στο νησί.

Από το 2015 εργάζεται στο Αυτοτελές Τμήμα Δόμησης του Δήμου Μήλου.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε και υποδέχτηκε με θέρμη την υποψηφιότητα της Έλλης Χωριανοπούλου με τα παρακάτω λόγια:

«Καλωσόρισες Ελλη Χωριανοπούλου, σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
Η Μήλος, η Σίφνος, η Σέριφος και η Κίμωλος σε γνωρίζουν και σ’ εμπιστεύονται γιατί υπηρετείς για πολλά χρόνια την κοινωνία με σεβασμό, ενδιαφέρον και αγάπη.
Καλωσόρισες σε μια ομάδα που έβαλε τον πήχη ψηλά και δούλεψε σκληρά για να δώσει ένα τέλος στο θλιβερό σερί των χαμένων ευκαιριών.
Όπως λές και εσύ : εργατικότητα, αφοσίωση, υπευθυνότητα και αγάπη είναι η συνταγή μιας πετυχημένης πορείας. Αυτής που θα έχουμε για μια ακόμη θητεία, αφού αυτοί που υπονόμευσαν με την αδιαφορία τους και την ανικανότητα τους τα νησιά μας, μπαίνουν στο περιθώριο απο την ίδια την κοινωνία. Δυναμώνουμε ΄Ελλη, συνεχίζουμε #mprosta»

Αφήστε μια απάντηση