Για την αλλαγή στο Δήμο Μήλου. Άρθρο του Γιώργου Μάλλη

« Αξίζει να τολμήσουμε εμείς οι πολίτες της Μήλου…. για ένα καλύτερο νησί, μια καλύτερη ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων του. Αξίζει να στηρίξουμε την προσπάθεια που θα κρίνουμε σοβαρή για την ουσιαστική αλλαγή στο Δήμο Μήλου.» Αυτά έγραφα σε προηγούμενη δημόσια τοποθέτηση μου με τίτλο «Να τολμήσουμε για τη Μήλο» στις αρχές Φεβρουαρίου. Σε αυτά παραμένω και τώρα.

Παραμένω στην τεκμηριωμένη άποψη πως προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η αλλαγή της τωρινής διοίκησης του Δήμου Μήλου με δήμαρχο τον κ. Δαμουλάκη.  Για να δούμε επιτέλους να προχωρούν έργα που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής μας όπως ύδρευση, αποχέτευση, διαχείριση απορριμμάτων, λειτουργία του Γηροκομείου Μήλου . Έργα για τα οποία ο κ. Δαμουλάκης  για δύο συνεχόμενες δημοτικές περιόδους απλά δεν έκανε τίποτα. Εννιά χρόνια αδράνειας και ανικανότητας στη διαχείριση των μεγάλων θεμάτων του νησιού είναι πάρα πολλά !

Αυτή η προτεραιότητα για την αλλαγή στο Δήμο Μήλου καθορίζει την συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Καθορίζει την αναγκαιότητα συμπόρευσης με τον συνδυασμό ο οποίος πείθει πως έχει την δυναμική να πραγματοποιήσει αυτή την αλλαγή στο Δήμο Μήλου.  Τον συνδυασμό που έχει ως προτεραιότητες :

  • Τη δημοκρατία στο Δήμο Μήλου και στη σχέση του Δήμου με τους δημότες.
  • Την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Μήλου και των επισκεπτών της
  • Την ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη του νησιού με σεβασμό στο  φυσικό περιβάλλον  του.

Κρίνω πως ο συνδυασμός  « Όλοι μαζί για τη Μήλο» με υποψήφιο δήμαρχο τον  Αβέρκη Γαϊτανή είναι  αυτός  που μπορεί να φέρει την αλλαγή στο Δήμο Μήλου. Με αυτόν θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου. 

Καλώ όλους τους δημότες της Μήλου σε αυτή την προσπάθεια .

 Να βαδίσουν μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο του νησιού.

Αξίζει να συμμετέχουμε για τη Μήλο, να τολμούμε για τη Μήλο !

 

Γιώργος Μάλλης

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Αφήστε μια απάντηση