Φίλιππος Φόρτωμας: «Αυξάνονται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τη Μήλο»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αναφορικά με την αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων που συνδέουν τη Μήλο με τον Πειραιά

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής, από 1η Δεκεμβρίου 2022, τα δρομολόγια του πλοίου «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» που συνδέουν τη Μήλο με τον Πειραιά, θα αυξηθούν από τρία σε τέσσερα. Ο κ. Φόρτωμας, κατά την επικοινωνία του με το Υπουργείο, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του, τόνισε ότι η Μήλος πρέπει να ενταχθεί ξανά και στο δρομολόγιο του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ», γεγονός που θα διευκολύνει το σύνολο των δυτικών Κυκλάδων, σύμφωνα και με σχετική Αναφορά που κατέθεσε πρόσφατα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που αφουγκράστηκε για μία ακόμη φορά τις ανάγκες των νησιωτών και βοήθησε έμπρακτα το νησί της Μήλου, με την προσθήκη ενός ακόμα δρομολογίου από τον Πειραιά. Η κίνηση αυτή θα συνεισφέρει πολύ στην ομαλή τροφοδοσία του νησιού, αλλά και στη βελτίωση της καθημερινότητας των Μηλίων. Συνεχίζουμε μαζί! ».

Αφήστε μια απάντηση