Τριήμερη περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού σε Μήλο, Κίμωλο και Σέριφο

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Μήλο για την Μεγάλη Γιορτή των Ιερών Κατακομβών. Η βουλευτής παρευρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρυπητής, όπου τελέσθηκε τρισαρχιερατικός εόρτιος Εσπερινός χοροστατούντος του Θεόφιλ. Επισκόπου Κεράμων κυρίου Βαρθολομαίου, συγχοροστατούντων, των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μάνης κυρίου Χρυσοστόμου και Σύρου και Μήλου κυρίου Δωροθέου. 
Η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Μήλου κ. Μανώλη Μικέλη για τα θέματα υποδομών του νησιού καθώς και για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν. Στη συνέχεια, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε στελέχη και μέλη της ΔΗΜΤΟ Μήλου και συζήτησαν για λύσεις σε θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες της Μήλου.

Έπειτα, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Κίμωλο, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Μήλου-Κιμώλου κ. Κώστα Μακρή. Η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κιμώλου κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη, τον Αντιδήμαρχο Κιμώλου κ. Τάκη Σάρδη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ροζάνα Λογοθέτη. Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκαν τα έργα υποδομών του νησιού καθώς και ζητήματα καθημερινότητας στο νησί της Κιμώλου. Η Κατερίνα Μονογυιού συνομίλησε με κατοίκους του νησιού και κατέγραψε τους προβληματισμούς τους.

Τέλος, η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού περιόδευσε στην Σέριφο, όπου επισκέφτηκε την Μονή των Ταξιαρχών και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Ρεβύνθη για τα τρέχοντα θέματα του νησιού και συζητήσαν λύσεις για αυτά. Στη συνέχεια, η βουλευτής συνομίλησε με επιχειρηματίες του νησιού στην Άνω Χώρα και το Λιμάνι για την φετινή τουριστική σεζόν και για την αντιμετώπιση των πληθωριστικών πιέσεων. Η Κατερίνα Μονογυιού συνάντησε και στελέχη της ΔΗΜΤΟ Σερίφου και συζήτησαν για πρωτοβουλίες που δύναται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των νησιωτών της Σερίφου.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Email : katerinamonogiou@gmail.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103709461
Μητροπόλεως 1, Σύνταγμα
http://www.katerinamonogiou.gr

Αφήστε μια απάντηση