Προβολή της οικολογικής ταινίας “AL THAT BREATHES” στο Εργατικό Κέντρο Μήλου

Ο Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου διοργανώνει  προβολές  τριών οικολογικών ταινιών στη Μήλο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ‘Από το σινεμά, στη δράση για τις Κυκλάδες | From Movies to Cyclades Movement‘, αποτελώντας τοπικό Σύμμαχο – Πρεσβευτή  αυτής της πρωτοβουλίας στη Μήλο

Η πρωτοβουλία υλοποιείται από το Cyclades Preservation Fund (CPF) σε συνεργασία με την ANEMON Productions | CINEDOC Island και υποστηρίζεται από το The Hellenic Initiative (ΤΗΙ).

Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί :

  • Στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση κατοίκων και επισκεπτών των Κυκλάδων με την παρακολούθηση των τριών αυτών οικολογικών ταινιών
  • Στο κάλεσμα όσων θεατών θελήσουν να παρακολουθήσουν απλές και σύντομες ,θεματικές, διαδικτυακές εκπαιδεύσεις για το πώς μπορούν να συνδράμουν έμπρακτα στην περιβαλλοντική προστασία των νησιών.

Την Τετάρτη 6/12  θα προβληθεί η ταινία « AL THAT BREATHES»

  Οι προβολή θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μήλου με ώρα έναρξης  την 7 μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σας καλούμε όλους στην προβολή αυτής της ταινίας. Η γνώση και ο προβληματισμός μας αλλά κυρίως η δράση μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ιδιαίτερα μάλιστα των νησιών μας, είναι επιτακτικότερες από ποτέ. Για να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο που τους αξίζει !

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γ. Μάλλης Α.Τρίμης

 

Αφήστε μια απάντηση