Ευχαριστήριο του ΙΕΡΑΚΑ για το 1ο Τουρνουά OPEN Beach Volley 2022

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία  το 2ημερο 23& 24/09/22 1ο Τουρνουά OPEN Beach Volley 2022  του Αθλητικού Σωματείου ΑΣΠΜ Ιέραξ 1960, μία συνδιοργάνωση με την εταιρεία FLASH SPORTS&EVENTS, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολλωνίων Μήλου (ΠΟΣΠΟΜ) και την υποστήριξη του Δήμου Μήλου.

Ο δροσερός καιρός της Παρασκευής δεν στάθηκε ικανό εμπόδιο και έτσι αρκετοί   μικροί και μεγάλοι ήλθαν να παίξουν αλλά και να   δηλώσουν συμμετοχή για το Σάββατο 24/09, μια ηλιόλουστη μέρα γεμάτη διασκέδαση βουτιές και καρφιά στην άμμο.

Οι  συμμετέχοντες (παιδιά από 9  ετών και αρκετοί ενήλικες) διασκέδασαν με την Ψυχή τους σε ομάδες παιδικές 3*3, Ανδρών,Γυναικών και μεικτό και δώσαμεόλοι το επόμενο χειμερινό μας ραντεβού στα νέα μας Αθλητικά τμήματα (άμμου η… σάλας)  και συναφείς διοργανώσεις.

Για την συγκεκριμένη διοργάνωση θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε τους κάτωθι:

1)Τον ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κο Χρήστο Γαλλή και τον Αντιπρόεδρο κο Γιάννη Πειρουνάκη που αγκάλιασαν με θέρμη την ιδέα μας για το συγκεκριμένο τουρνουά και μας παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια για τη διεξαγωγή του.

2)Τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ :

α)ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΝΟ (Υankos café, Hanabi sushi & cocktail) για την ιδιαίτερη φροντίδα των συντελεστών του τουρνουά και των προπονητών μας.

β) Vira Houses (Διοργανώσεις Εκδηλώσεων, Διαχείριση ακινήτων) για της υπηρεσίες οργάνωσης και τη διαμονή των συντελεστών και των προπονητών μας.

γ)το Πρακτορείο SofiaTravel για την οργάνωση των μετακινήσεων και την χορηγίαμετακίνησηςτων προπονητών μας

δ)Την ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΜΗΛΟΥ (Ο.Ε.ΔΙ.Μ) για την καίρια παρουσία τους και βοήθεια τους σε ότι χρειάστηκε.

ε)Τα Αρτοποιία «ΑΡΤΕΜΗΣ» για την προσφορά των σνακ για τους συμμετέχοντες.

στ) Την ΚΑΒΑ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ για την ιδιαίτερη φροντίδα σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στα Αναπτυξιακά μας τμήματα της ερχόμενης περιόδου 2022-2023

ξ ) Τον κο Κώστα Βελετά για τη μουσική κάλυψης του τουρνουά

και όλους τους συμμετέχοντες από την Μήλο, την Κίμωλο αλλά και τους επισκέπτες εξωτερικού για την εξαιρετική και με ΑΘΛΗΤΙΚΟ ήθος παρουσία τους.

Τα λέμε σύντομα με αρκετά Νέα!

Το Δ.Σ. Α.Σ. ΙΕΡΑΞ 1960

Αφήστε μια απάντηση