Ξεκίνησε δρομολόγια το Olympus

Το πλοίο, μεταφορικής ικανότητας 1.200 ατόμων και 450 ΙΧ οχημάτων, θα ξεκινάει το δρομολόγιό του μία μέρα από τον Πειραιά και την επόμενη από το Ρέθυμνο

Στις 7.15 το πρωί της Πέμπτης 12.12.2019 αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο Olympus της εταιρείας Seaspeed Ferries με προορισμό το λιμάνι του Ρεθύμνου.

Το πλοίο έφτασε στο Ρέθυμνο στις 5 το απόγευμα ενώ σε λίγο θα αναχωρήσει με κανονικό δρομολόγιο εκτελώντας την πλήρη γραμμή για τα λιμάνια της Σαντορίνης, της Μήλου και του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι πλοίο είχε ξεκινήσει στα μέσα του καλοκαιριού τα δρομολόγια, όμως στο παρθενικό του ταξίδι προσέκρουσε σε ύφαλο στο λιμάνι της Σαντορίνης και για μήνες ελλιμενίστηκε για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Το πλοίο, μεταφορικής ικανότητας 1.200 ατόμων και 450 ΙΧ οχημάτων, θα ξεκινάει το δρομολόγιό του μία μέρα από τον Πειραιά και την επόμενη από το Ρέθυμνο, ενώ την Κυριακή θα αναχωρεί από τον Πειραιά προς το Ρέθυμνο με επιστροφή.

Από το Ρέθυμνο θα αναχωρεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και ώρα 19:00 και με ενδιάμεσες προσεγγίσεις σε Σαντορίνη και Μήλο θα φτάνει στον Πειραιά την επόμενη ημέρα στις 07:50. Από Πειραιά προς Ρέθυμνο θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα 21:30, με ώρα άφιξης στο Ρέθυμνο 10:20 την επόμενη ημέρα, πάλι με προσεγγίσεις σε Μήλο και Σαντορίνη.

Την Κυριακή το δρομολόγιο θα εκτελείται ως εξής: αναχώρηση από Πειραιά -με προσέγγιση στη Σαντορίνη- στις 09:00 και άφιξη στο Ρέθυμνο στις 20:15 και την ίδια ημέρα αναχώρηση από Ρέθυμνο στις 21:15 και άφιξη στον Πειραιά -μετά από προσέγγιση σε Σαντορίνη και Μήλο- στις 09:55.

Πηγή : cretalive

Αφήστε μια απάντηση