Νέα γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μήλου

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Υγείας Μήλου ενισχύθηκε με μια ακόμα Ιατρό. Πρόκειται για τη Γενική Χειρουργό, κα. Βίγλη Ελπινίκη, η οποία ανάλαβε υπηρεσία από τις 20/1/2021, την οποία και καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη.

Ευχαριστούμε τους Διοικητές, της 7ης Δ.Υ.Π.Ε., κα. Λένα Μπορμπουδάκη και της 2ης Δ.Υ.Π.Ε., κ. Χρήστο Ροϊλό, για την άψογη συνεργασία τους ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες μετάθεσης της Ιατρού στο Κ.Υ. Μήλου.

Σύντομα δε, αναμένεται να καλυφτούν μέσω της νέας προκήρυξης από το Υπουργείο Υγείας, οι θέσεις της Παιδιατρικής και Γενικής Ιατρικής.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Διευθυντή της εταιρείας IMERYS, κ. Ιωάννη Σανούδο, τόσο για την κάλυψη των ενοικίων διαμονής των δυο Ιατρών μας, άλλα και για τη σταθερή οικονομική υποστήριξη που προσφέρει στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

Κλείνοντας, επισημαίνουμε στους συμπολίτες μας ότι μπορούν να εμπιστεύονται το Κ.Υ. Μήλου, να νοιώθουν απολύτως ασφαλείς, να είναι κοντά μας και να μην δίνουν σημασία σε εκείνους που, για μικροκομματικά συμφέροντα, καταστροφολογούν συνεχώς, μη αντιλαμβανόμενοι ότι με αυτόν τον τρόπο υποδαυλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ. Μήλου.

 

Ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

 

 

Κωνσταντίνος Μακρής

Αφήστε μια απάντηση