Η ΝΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Η απόπειρα παρακολούθησης των επικοινωνιών του Προέδρου μας είναι μείζον ζήτημα δημοκρατίας.

Δημιουργεί υπόνοιες η στάση της κυβέρνησης να προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα διαχέοντας ψέματα. Δεν είναι απλώς μία κυβερνοεπίθεση, όπως υποστήριξαν σήμερα. Πρόκειται για προσπάθεια καταγραφής υλικού μέσα από κάμερα, αλλά και ηχητικά, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.

Η κυβέρνηση να σταματήσει τα παραμύθια ότι έγινε και σε άλλους ευρωβουλευτές. Ελέγχθηκαν τα κινητά περισσοτέρων από διακοσιών ευρωβουλευτών και μόνο η περίπτωση απόπειρας  παγίδευσης του κινητού του Προέδρου μας εντοπίστηκε..

Την ίδια στιγμή κυβερνητικοί βουλευτές προχωρούν σε ανυπόστατες κρίσεις περί αρραβώνων μας με το ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, τα ίδια ανυπόστατα, σε αντίστροφη έκδοση, διακινούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πυκνά συχνά , για συμπόρευσή μας με τη Νέα Δημοκρατία.

Δε λένε να το χωνέψουν. Τους το δηλώνουμε για πολλοστή φορά. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πορεύεται αυτόνομα και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η μόνη σύμπλευση είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας με το ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί ξεπλένουν συστηματικά τις ευθύνες της καταστροφικής  γαλάζιας διακυβέρνησης της περιόδου 2004-2009, για να μας ρίξουν το λίθο του αναθέματος. Μαζί συντηρούν το σημερινό τοξικό και πολωτικό κλίμα για να υπηρετήσουν τις εκλογικές τους επιδιώξεις. Όμως, αποδεδειγμένα, με αυτή τη συνθήκη, δεν εξυπηρετούνται οι επιδιώξεις των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση