Η Μήλος στην Διεθνή τουριστική έκθεση BIT στο Μιλάνο

Εκπρόσωπος του Δήμου Μήλου ο πρόεδρος της Τουριστικής επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μωραΐτης στην έκθεση του Μιλάνο με την πολύτιμη βοήθεια των για πολλές δεκαετίες φίλων του νησιού μας κκ.Sergio και Sandra Vila, οι οποίοι οργάνωσαν άψογα το Μηλεΐκο περίπτερο

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Μήλος στην τουριστική έκθεση BIT 2019 στο Μιλάνο. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά στην τριήμερη διάρκεια της έκθεσης.

Η Ιταλία για την Μήλο αποτελεί τον πρώτο κορυφαίο τουριστικό προορισμό. Τα δείγματα για καλοκαίρι του 2019 από την Ιταλική τουριστική αγορά είναι πολύ θετικά. Το έντυπο της Μήλου μοιράστηκε σε εκατοντάδες επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο της Μήλου. Ο εκπρόσωπος του Δήμου Μήλου Δημήτρης Μωραΐτης και πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής και οι εκπρόσωποι του τουρισμού της Μήλου , είχαν συνεχείς επαφές με τον κόσμο και με τουριστικούς παράγοντες της Ιταλίας. Το περίπτερο της Μήλου οργάνωσαν όπως κάθε χρόνο οι φίλοι του νησιού Sergio και Sandra Vila.

Αφήστε μια απάντηση