Επίσκεψη του Υποψηφίου Δημάρχου Αβέρκιου Γαϊτανή στους Δήμου Τρικάλων και Μετεώρων

Δύο από τους πιο αποτελεσματικούς δημάρχους της Ελλάδος επισκέφθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αβέρκιος Γαϊτανής, συνοδευόμενος από τον τουριστικό επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνο Μακρή. Στόχος της επίσκεψης ήταν η διερεύνηση επιπλέον επιλογών που θα διευκόλυναν την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν επί μακρόν το νησί της Μήλου.

(ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ) Από αριστερά στα δεξιά: Παπαγεωργίου Χρήστος (αντιδήμαρχος), Μακρής Κωνσταντίνος, Σινάνης Χρήστος (δήμαρχος), Γαϊτανής Αβέρκιος, Καραγεώργος Θεόδωρος (δημοτικός σύμβουλος).

Κατά την πολύωρη συζήτηση, τόσο ο δήμαρχος Μετεώρων με έδρα την Καλαμπάκα κ. Χρήστος Σινάνης, όσο και ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, περιέγραψαν αναλυτικά τη μεθοδολογία και τον τρόπο οργάνωσης που εφαρμόζουν, αποφέροντας τόσο σημαντικά αποτελέσματα στους δημότες τους.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους αξιοποίησης των πολλών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και η διαχείριση απορριμμάτων. Έμφαση δόθηκε και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση των δήμων, για την ανάπτυξη τεχνολογικών συστημάτων και πληροφορικής για νέους, καθώς και θέματα οργάνωσης, προγραμματισμού και καινοτομίας που συνδέονται με την τουριστική ανάπτυξη, όπου και  διαπιστώθηκε πως οι δύο αυτοί δήμοι είναι πρωτοπόροι.

(ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) Από αριστερά στα δεξιά: Μακρής Κωνσταντίνος, Παπαστεργίου Δημήτρης (δήμαρχος), Γαϊτανής Αβέρκιος.

Ο κ. Γαϊτανής ευχαρίστησε τους δύο δημάρχους για τη θερμή υποδοχή, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και τους προσκάλεσε στη Μήλο για να ανταποδώσει την φιλοξενία.

Αφήστε μια απάντηση