Δημιουργία αναρριχητικών διαδρομών στο Βάνι

Ο Όμιλος Φίλων Βουνού και θάλασσας Μήλου βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και από μέρους του την δημιουργία αναρριχητικών διαδρομών στο ακρωτήριο Βάνι. Προηγήθηκε πριν λίγο καιρό η ανακοίνωση από το Δήμο Μήλου που είναι και ο κύριος του έργου.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι επειδή αυτό το έργο ήταν δική μας ιδέα. Προωθήθηκε από μας και αγκαλιάστηκε από τον Δήμο Μήλου και προσωπικά τον ίδιο τον Δήμαρχο. Τώρα που βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την υλοποίηση του μπορούμε να πούμε πως προσπαθήσαμε γι’ αυτό, όπως προσπαθούμε και για διάφορα άλλα ζητήματα που αφορούν το νησί μας. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες αποδείξεις αυτής της προσπάθειας.

Η δημιουργία των αναρριχητικών διαδρομών στο συγκλονιστικό φυσικό τοπίο του ακρωτηρίου στο Βάνι έχει ιδιαίτερη σημασία για την Μήλο και μάλιστα οικονομική. Η προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως ο αναρριχητικός τουρισμός θα δημιουργήσει ένα καινούργιο, ιδιαίτερα ποιοτικό τουριστικό ρεύμα στη Μήλο διευρύνοντας την τουριστική περίοδο. Η προώθηση των διαδρομών αυτών στις θεματικές διεθνείς εκθέσεις θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη Μήλο στα μάτια όλου του κόσμου.

Αγαπάμε τη Μήλο, προστατεύουμε τη Μήλο, αναδεικνύουμε τη φυσική ομορφιά του νησιού μας. Ας είμαστε μαζί σε αυτή την προσπάθεια !

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γ. Μάλλης Α.Τρίμης

 

 

Αφήστε μια απάντηση