Αφιερώματα στο νησί της Μήλου

Ήδη από το Σεπτέμβριο του 2020 ξεκίνησαν οι αναφορές μεγάλων διεθνών περιοδικών για τις διακοπές στη Μήλο. Με την εκκίνηση της νέας χρόνιας διαβάσαμε εκτενή αφιερώματα για το νησί μας, που προτρέπουν τους αναγνώστες να επισκεφτούν τις υπέροχες παράλιες, να εξερευνήσουν τις ομορφιές και την αυθεντικότητα του νησιού μας και να γευτούν τον γαστρονομικό μας πλούτο.

Παρά τις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία παγκοσμίως, το νησί μας βρίσκεται σταθερά στις πρώτες τουριστικές ασφαλείς επιλογές διακοπών για το καλοκαίρι του 2021, με ύμνους από το  CNN και την Conde Nast, λοιπά ταξιδιωτικά και δημοσιογραφικά μέσα αλλά και σελίδες διάσημων travel bloggers.

Το γεγονός αυτό οφείλεται αφενός στη γεωγραφική και εδαφική ιδιαιτερότητα του νησιού μας ως δώρο Θεού, αφετέρου στους άξιους συγχαρητηρίων τουριστικούς επιχειρηματίες που καταφέρνουν να διατηρούν στο ζενίθ αλλά και να εξελίσσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους επισκέπτες της Μήλου. Ως Δήμος θα συνεχίσουμε να πράττουμε τα μέγιστα και για τους ταξιδιώτες που επέλεξαν και επιλέγουν το νησί μας, καθώς καθημερινά γίνονται έργα βελτίωσης των υποδομών της Μήλου

Αφήστε μια απάντηση