Ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής

Ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής:
Αγαπητοί συμπολίτες,
΄Όπως γνωρίζετε αυτό το χρονικό διάστημα, βρίσκεται σε εξέλιξη  η διαδικασία της απογραφής. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον τόπο μας, να απογραφούμε όλοι, ώστε να λαμβάνουμε τα απαραίτητα εφόδια για την υλοποίηση των έργων, τα οποία συντελούν στην ευημερία των πολιτών π.χ δρόμοι, σχολεία, προσωπικό.
Τα στοιχεία που συλλέγονται είναι απολύτως εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για στατιστικούς σκοπούς. Η  διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, καθώς χρειάζονται μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σας, για να απαντήσετε σε κάποιες πολύ απλές , καθημερινές ερωτήσεις.
 Επιπροσθέτως απαραίτητα στοιχεία είναι το ΑΦΜ σας και το ΑΜΚΑ σας, μόνο για να καταχωρηθείτε στο σύστημα και να προσμετρηθείτε. Όλα τα ανωτέρω στοιχεία ΔΕΝ χρησιμοποιούνται από κανέναν άλλο δημόσιο φορέα, παρά μόνο από την ΕΛΣΤΑΤ για ερευνητικούς σκοπούς.
Λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών(πανδημία, κακοκαιρία),κάνω θερμή παράκληση σε όλους τους πολίτες να επικοινωνήσουν άμεσα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, το επιθυμούν με την κ.Δεληογλάνη Θεοδώρα, ώστε να γίνει η απαραίτητη διαδικασία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6988725889.
Στηρίζομαι στον σεβασμό και στην αλληλεγγύη όλων σας, ώστε να κατορθώσουμε να πάμε τον τόπο μας, ένα βήμα πιο μπροστά!
Παρακαλώ να ενημερώσετε γνωστούς, φίλους, συγγενείς, αλλά και τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, ώστε να απογράφουμε, διότι ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑΜΕ!

Αφήστε μια απάντηση