Έκλεισε τη χρονιά με εκπλήξεις και βραβεύσεις το τμήμα στίβου του Παμμηλιακού Α.Σ.

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συνάντηση του τμήματος στίβου του συλλόγου μας για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020.

Στο εστιατόριο «Γλαρονήσια» παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Παμμηλιακός Α.Σ. Μιχάλης Βαμβακάρης, ο έφορος του τμήματος στίβου Δημήτρης Ζαγουρής, μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές Ιάκωβος Καβαλιέρος και Δημήτρης Πουλάκης καθώς και πολλοί γονείς και συνοδοί της ομάδας.

Οι αθλητές που παραβρέθηκαν στη γιορτή παρέλαβαν τα διπλώματα και τα μετάλλια τους μετά από τις επιτυχίες που σημείωσαν στους Διασυλλογικούς αγώνες της Νάξου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και τιμήθηκαν ο βασικός χορηγός της ομάδας στίβου Κος Δημήτρης Μάλλης, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Escape to Milos» για την στήριξη και την βοήθεια που πρόσφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και ο προπονητής στίβου και παλιός αθλητής Κος Γιώργος Καρδάκος, τον οποίο ο Παμμηλιακός Α.Σ. έχρισε επίτιμο μέλος του, ορίζοντάς τον σύμβουλο σε θέματα προπονητικής του στίβου.

Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν και προσδιορίστηκαν οι στόχοι του συλλόγου μας για τη νέα χρονιά. Ανάμεσα στα άλλα σχεδιάστηκε με την βοήθεια του Κου Καρδάκου, η συμμετοχή των αθλητών μας σε προπονήσεις αλλά και αγώνες στο προπονητικό κέντρο του Πανελλήνιου Α.Σ. στην Αθήνα, καθώς και η έλευση στο νησί μας ειδικού ψυχολόγου σε θέματα αθλητισμού, όπου θα μιλήσει σε αθλητές και γονείς καθώς και διατροφολόγου.

Το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. εύχεται στους αθλητές και στους γονείς καλό και ευχάριστο καλοκαίρι, δίνοντας ραντεβού για την επιστροφή στις προπονήσεις τον Σεπτέμβριο.

Η εκδήλωση ήταν μια ευγενική χορηγία του εστιατορίου «Τα Γλαρονήσια».

Αφήστε μια απάντηση