Ο Νίκος Εταιρίδης στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιώργου Μαρτάκη

Ο Γιώργος Μαρτάκης υποψήφιος Δήμαρχος Μήλου επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες σε Δράση” ανακοίνωσε την συμμετοχή του Απόστρατου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ Νίκου Εταιρίδη στο ψηφοδέλτιο του.

“Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας «Πολίτες σε Δράση» του Γιώργου Μαρτάκη, τον αξιόλογο συμπολίτη μας Νίκο Εταιρίδη. Απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με μεταπτυχιακές σπουδές στην σχολή εθνικής ασφαλείας με θέματα Στρατηγικής και Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας και σε θέματα Security Management του ISMI.
Διετέλεσε για 12 χρόνια διευθυντής του Α.Τ Μήλου καθώς και διευθυντής των Αστυνομικών διευθύνσεων Κυκλάδων και Δωδεκανήσων.
Εργάστηκε επί χρόνια σε χώρες του εξωτερικού σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς και στο ΟΑΣΕ σε θέματα Ασφάλειας, Ανθρωπίνων δικαιωμάτων και Μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης”.

Νίκος Εταιρίδης « Σεβόμενος και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και καλές προθέσεις όλων όσων ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση αποφάσισα στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 να συμπορευτώ με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση» του Γιώργου Μαρτάκη.
Τον οποίο και θεωρώ ειλικρινή, δημιουργικό και προοδευτικό άνθρωπο.
Συντάσσομαι και επικροτώ την ισχυρή θέλησή του να παρέμβει ουσιαστικά και να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών της Μήλου.
Στην παρούσα συγκυρία θεωρώ τον Γιώργο Μαρτάκη ως τον πλέον κατάλληλο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις τις επερχόμενης περιόδου, είτε αυτές αφορούν την περαιτέρω ορθολογική τουριστική ανάπτυξη είτε την αρμονική συνύπαρξη με τις άλλες παραγωγικές δραστηριότητες καθώς και τα υπόλοιπα σημαντικά κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των κατοίκων του νησιού της Μήλου.
Σας ευχαριστώ για την υποδοχή»

Αφήστε μια απάντηση