Κατάσχεση του ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ

Με ανακοίνωση της η IONIAN GROUP γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ βρίσκεται εκτός δρομολογίων από σήμερα λόγω δικαστικής απόφασης.

Αναλυτικά η IONIAN GROUP αναφέρει:

«Σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, έγινε γνωστό στην κοινοπραξία IONIAN GROUP, έγγραφο δικαστικής απόφασης, με το οποίο δεν επιτρέπεται προσωρινά ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ Ανδρέας Κάλβος της εταιρίας ANMEZ A.E.

Η Κοινοπραξία σε συνεργασία με την ΑΝΜΕΖ Α.Ε. προέβη ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση άρση της νομικής ανωμαλίας και θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό μόλις αποκατασταθεί η λειτουργία των δρομολογίων του πλοίου, τα οποία σήμερα και ενδεχομένως το πρωί της 12ης Ιουλίου 2018 δε θα εκτελεστούν.

Η κοινοπραξία IONIAN GROUP ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες της για οποιαδήποτε ταλαιπωρία και ευχαριστεί για την κατανόηση».

Να σημειώσουμε ότι, η απαγόρευση απόπλου προήλθε έπειτα από τη δικαστική διαμάχη της KEFALONIAN LINES και της ΑΝΜΕΖ που αφορά την αγορά του πλοίου από την πρώτη εταιρεία και τη μη παράδοση του από τη δεύτερη.

Δείτε παλιότερο άρθρο από εδώ

Πηγή : seazoom

Share

Αφήστε μια απάντηση