Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ

Η κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της και να δώσει λύση άμεσα στα κενά που έχουν προκύψει σε εργαστηριακούς γιατρούς και καρδιολόγους, προχωρώντας στις ανάλογες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Δεν είναι δυνατόν να αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία. Δεν είναι δυνατό να φτάνει η καρδιολογική κλινική στα πρόθυρα του κλεισίματος και η λύση να μην έχει έρθει ήδη. Το νοσοκομείο της Σύρου είναι νοσοκομείο αναφοράς για όλα τα κυκλαδονήσια, η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει στα νησιά μας και αναμένεται μεγάλη προσέλευση. Η επίλυση του ζητήματος δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Αναφορικά με το μεταφορικό ισοδύναμο, η καταβολή του  έχει καθυστερήσει ήδη οκτώ μήνες. Αλήθεια, κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης, πόσο καιρό ακόμα πρέπει να περιμένουν οι Κυκλαδίτισσες και οι Κυκλαδίτες για να πιστωθούν οι λογαριασμοί τους με τα χρηματικά ποσά που δικαιούνται;

Οι δε κυβερνητικοί βουλευτές του νομού μας, αντί να βγάζουν δελτία τύπου πανηγυρικού χαρακτήρα για τις καθυστερημένες καταβολές του 2021, καλό θα ήταν να μεριμνήσουν, ώστε να καταβάλλονται τα αναλογούντα ποσά έγκαιρα. Είναι πολύ σημαντικό για τους νησιώτες. Ειδικά φέτος που οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έχουν αυξηθεί από 20% μέχρι 35% για τις γραμμές των Κυκλάδων.

Αφήστε μια απάντηση