Ευχαριστήριο του Δήμου Μήλου προς τους “Γιατρούς του Αιγαίου-ΠΑΓΝΗ”

Θερμές ευχαριστίες αποδίδουμε στην εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Γιατροί του Αιγαίου – ΠΑΓΝΗ», που στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς υγειονομικών υπηρεσιών στους κατοίκους απομονωμένων και ακριτικών περιοχών, πραγματοποίησαν περισσότερους από 1.400 ιατρικούς ελέγχους στους κατοίκους του νησιού μας!
Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να συνεχίζουν να αποτελούν πρότυπα για τη νέα γενιά της κοινωνίας μας!
Ευχαριστούμε τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ που στήριξαν για συνεχή χρονιά τη δράση των “Ιατρών του Αιγαίου-ΠΑ.Γ.Ν.Η.”, παρέχοντας τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης του κλιμακίου από και προς το νησί μας, με προσθήκη δρομολογίων αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.
Η ιδιαίτερη και ξεχωριστή συνεργασία της Εταιρείας με το Δήμο και τη δράση των ιατρών, αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ για τους κατοίκους της Μήλου, γεγονός που μας χαροποιεί και αποδίδει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχιση της συνεργασίας μας!
Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, το ΙΣΚΥΜ, την Εταιρεία IMERYS για την πολύχρονη συνεργασία και στήριξη, την εταιρεία ΕΡΓΩΝΙΑ ΑΕ,
τα Σωματεία: ΣΕΒ, Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων, τους επιχειρηματίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων, τα εστιατόρια και όλους όσους απέδειξαν την έμπρακτη στήριξή τους στη δράση αυτή!

Αφήστε μια απάντηση