Απάντηση του Δημάρχο Μήλου στον Νίκο Συρμαλένιο για τη γεωθερμία

Στο άρθρο της 12/3/2019 με θέμα την Γεωθερμία και τίτλο «όταν ο Δήμαρχος Μήλου αντί για την ουσία πετάει τη μπάλα στην εξέδρα….»  απαντάμε με απλό και ξεκάθαρο τρόπο και χωρίς διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης, στο Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Συρμαλένιο.

 Δυστυχώς που για μία ακόμα φορά αντί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με σοβαρότητα να στηρίξει τη Μήλο στο μείζον  θέμα της Γεωθερμίας,  υπερασπιζόμενος την θέση των κάτοικων της Μήλου και σεβόμενος τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου, χρησιμοποιεί το θέμα αυτό με έλλειψη σοβαρότητας, υποβαθμίζοντας το, διά του λόγου του,  χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους.

Δυστυχώς  ψήφισε στη Βουλή των Ελλήνων υπέρ της αξιοποίησης της Γεωθερμίας στο νησί μας.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποκρύπτει την αλήθεια,  όταν με θράσος αναφέρει στην επιστολή του  ότι  ο Δήμαρχος δεν παρευρέθηκε στη Βουλή,  για να καταθέσει την άποψη του μπροστά στα κόμματα, το κατηγορηματικό  ΟΧΙ της Μήλου  , όταν γνώριζε πολύ καλά ότι ο χρόνος που μου έγινε η πρόσκληση σε συνδυασμό με τα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων δεν μου επέτρεπαν σε καμία περίπτωση να βρίσκομαι εκεί. Για τον λόγο αυτό, έστειλα αμέσως τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τις οποίες ζήτησα να αναγνωστούν και να ληφθούν υπόψη κατά την ψήφιση του Νομοσχεδίου.

Ο Δήμαρχος της Μήλου βρίσκεται παντού προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου και σίγουρα θα ήταν εκεί αν υπήρχε η δυνατότητα να είναι! Αυτό ξεκάθαρα δεν ήταν εφικτό, και ο Βουλευτής το ήξερε καθώς είχε λάβει γνώση της επιστολής μου, στην οποία αναφέρονται οι λόγοι  για τους οποίους δεν παρευρέθηκα.

Και επειδή προφανώς δεν θέλει να αντιληφθεί την πραγματική άποψή μου, οφείλω να το επαναλάβω.

Η Δημοτική αρχή Μήλου και ο Δήμαρχος έχουμε δεσμευτεί στους συμπατριώτες μας  με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, όποια συμφέροντα και αν υπηρετεί, να καταστρέψει το νησί μας που γεννηθήκαμε, ζούμε και οφείλουμε να παραδώσουμε ακόμα καλύτερο στα παιδιά μας.

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΘΑΛΠΙΑΣ) ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση