Η ΕΡΤ χορηγός στο 25ο Φεστιβάλ Μήλου 2018

Με απόφασή της η ΕΡΤ  αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας στο “25ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Μήλου” που θα πραγματοποιηθεί στη Μήλο από τις 29 Ιουνίου 2018 έως τις 8 Ιουλίου2018.
Στο πλαίσιο της χορηγίας επικοινωνίας η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. θα προσφέρει :
1. Τη μετάδοση δεκαπέντε (15) τηλεοπτικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ3 στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως 08-07-2018. Τo σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο και θα φέρει την ένδειξη “Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ”.
2. Τη μετάδοση είκοσι (20) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ, είκοσι (20) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως 08-07-2018. Τo σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο.
3. Την προβολή του φεστιβάλ από την ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..
4. Την προβολή του φεστιβάλ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..
5. Την προβολή του φεστιβάλ από τις τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..

Ανταποδοτικά στα ανωτέρω θα προσφερθούν στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. τα ακόλουθα :
1. Aποτύπωση των λογοτύπων της ΕΡΤ3, της ΕΡΤ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ, της ΕΡΤ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ ως χορηγών επικοινωνίας στα δημιουργικά που θα χρησιμοποιήσει η διοργάνωση για τη διαφημιστική προβολή της, όπως ενδεικτικά αφίσες, προγράμματα, κατάλογος, banner, outdoor, sites, web banners κλπ.
2. Αναφορά της ΕΡΤ3, της ΕΡΤ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ, της ΕΡΤ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ ως χορηγών επικοινωνίας σε δελτία τύπου, συνεντεύξεις τύπου και σε κάθε δημόσια εν γένει αναφορά του φεστιβάλ.
3. Την υποχρέωση αποτύπωσης των λογοτύπων της ΕΡΤ3, της ΕΡΤ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ, της ΕΡΤ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ ως χορηγών επικοινωνίας σε τυχόν διαφημιστικές καταχωρίσεις στον ημερήσιο

Αφήστε μια απάντηση