Συλλογικοί φορείς Μήλου για την απεργία της 06.11.2012

      

Οι συλλογικοί φορείς της Μήλου που υπογράφουμε παρακάτω καλούμε όλους τους πολίτες της Μήλου σε έναν κοινό αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα που επιβάλλει η υπερκυβέρνηση της Τρόικας στην Ελλάδα.

    Υποχρέωση όλων μας ως πολίτες αυτού του τόπου είναι η αντίσταση απέναντι σε αυτά τα μέτρα που κλέβουν τις ζωές μας. Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, άνεργοι και επαγγελματίες όλων των κατηγοριών καλούμαστε να δώσουμε με ενότητα και αποφασιστικότητα την απάντηση μας .

      Στη Μήλο ιδιαίτερα ,εμείς οι συλλογικοί φορείς, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτό τον αγώνα.. Πρέπει και εδώ στη Μήλο να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να υπερασπίσουμε το δικαίωμα μας να ζούμε με αξιοπρέπεια .Η ανάγκη μας μάλιστα αυτή ,εδώ στη Μήλο, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, αφού στερούν από το νησί μας βασικές δημόσιες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση μας.

 

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6&7 ΝΟΕΜΒΡΗ

 

 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΗΛΟΥ

 

 

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε Κυκλάδων (Καθηγητές ), Εργατικό Κέντρο Μήλου, Σωματείο Συνταξιούχων Μήλου, Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Μήλου, Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου, Σωματείο Ξενοδόχων Μήλου, Σωματείο Τουριστικών Επιχειρήσεων.

      

Αφήστε μια απάντηση