Πρόχειρος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση κατασχεθέντων αλιευτικών

Πρόχειρος  πλειοδοτικός  διαγωνισμός  από την συγκροτηθείσα για τον σκοπό αυτό Επιτροπή για την εκποίηση  κατασχεθέντων αλιευτικών εργαλείων από την Μήλο και την Σύρο θα γίνει  την Τρίτη 02-12-2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο του Λιμεναρχείου ΣΥΡΟΥ. 

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος υποχρεούνται να προσέλθουν την ανωτέρω ώρα, ενώ δικαιούνται να εξετάσουν προηγουμένως τα αλιευτικά εργαλεία από ώρα 08:45 μέχρι την ώρα έναρξης της δημοπρασίας. 

Με την συμμετοχή τους στη δημοπρασία συμπεραίνεται ότι οι πλειοδότες αποδέχονται τους όρους της παρούσης διακήρυξης και ότι έχουν γνώση του είδους, της ποσότητας και της κατάστασης γενικώς των αλιευτικών ειδών – εργαλείων. Επισημαίνεται ειδικώς για τις μπουκάλες κατάδυσης ότι από την στιγμή της κατάσχεσης δεν έχουν υποστεί υδροστατικό έλεγχο. 

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας για κάποια είδη , ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο  τόπο  την  Παρασκευή  05-12-2014  και  ώρα  10:00  και  εφόσον  και  πάλι  υπάρξουν  είδη  που  δεν εκποιήθηκαν ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο και ώρα την Τρίτη 09-12-2014. 

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Άδεια Creative Commons

Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές .

Αφήστε μια απάντηση