Ο διάσημος σχεδιαστής Νeil Βarrett στη Μήλο

Εδώ και λίγες μέρες στα νησιά μας βρίσκεται με παρέα σε ιδιωτικό σκάφος, ο Neil Barrett, διάσημος Άγγλος σχεδιαστής μόδας και αγαπημένος σχεδιαστής του Μπράντ Πιτ, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί με τις φυσικές ομορφιές της χώρας μας.

Ο εν λόγω σχεδιαστής για την δεκαήμερη κρουαζιέρα του, δεν έχει επιλέξει τα συνηθισμένα μέρη που σπεύδουν όλοι οι celebrity, αντιθέτως μάλιστα, έχει επισκεφτεί τα πιο γραφικά νησιά και ο ίδιος δηλώνει μαγεμένος από τις απομονωμένες παραλίες και τους γραφικούς κολπίσκους. Μέχρι τώρα έχει επισκεφτεί την Κίμωλο, την Φολέγανδρο, τη Μήλο και λέει χαρακτηριστικά ότι η Ελλάδα είναι ο παράδεισος στη γη. Φροντίζει μάλιστα να ενημερώνει τους φίλους του ανά τον κόσμο για τις ομορφιές της χώρας μας μέσω του twitter του, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις «περιπέτειες» του, τα μαγικά ηλιοβασιλέματα, τις εκπληκτικές παραλίες, ακόμα και γλάστρες με βασιλικό.

Ο Neil Barrett θεωρείτε ο μετρ του μίνιμαλ αντρικού ντυσίματος και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει από τους αγαπημένους σχεδιαστές πολλών σταρ, ανάμεσα τους ο Μπράντ Πιτ, ο Ζακ Έφρον, ο Ράσελ Μπράντ και ο Ορλάντο Μπλούμ. Με σπουδές στο διάσημο St. Martin’s του Λονδίνου, οι δημιουργίες του κέρδισαν την προσοχή του οίκου Gucci όπου και ξεκίνησε την πετυχημένη καριέρα του. Στη συνέχεια έκανε πρόταση στον οίκο Prada για τη δημιουργία της πρώτης αντρικής συλλογής, κάτι που έγινε αμέσως δεκτό, κάνοντας το οίκο Prada πρωτοπόρο στον σχεδιασμό της λιτής αντρικής σειράς.

Φυσική εξέλιξη η δημιουργία του δικού του οίκου, που από την πρώτη στιγμή κέρδισε την αγάπη του κοινού. Μεταξύ άλλων είναι ο πρώτος σχεδιαστής που σχεδίασε εξ’ ολοκλήρου την στολή ποδοσφαιρικής ομάδας, για την Εθνική Ιταλίας. Τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει συλλογές και για γυναίκες.

Στο ταξίδι του στα νησιά αποθανατίζει όποια εικόνα του κάνει εντύπωση και κάποια αρχαία αγάλματα που τον ενθουσίασαν τα περιγράφει λέγοντας, «έτσι ήταν οι τέλειες αναλογίες στην Αρχαία Ελλάδα». Το εν λόγω ταξίδι αποτελεί έμπνευση για τον μετρ και εξυμνεί την ομορφιά και απλότητα της Ελλάδας. Μετρ της απλότητας εξάλλου

Πηγή : www.zougla.gr

Share

Αφήστε μια απάντηση