AΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΗΛΟΥ

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΗΛΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 09/10/22 από τις 11:00 π.μ έως τις 3:00 μ.μ. θα διενεργηθούν εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Επαγγελματικού Σωματείου Ιδιοκτητών και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μήλου.

Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν ΜΟΝΟ τα εγγεγραμμένα (όπως αυτά δηλώθηκαν και εξακολουθούν να δηλώνονται στη φόρμα που είχε δημοσιοποιήσει το Σωματείο τους προηγούμενους μήνες) και τα ταμειακά εντάξει μέλη. Επομένως, η συνδρομή του έτους 2022 θα εξοφλείται στην αίθουσα των εκλογών πριν το κάθε μέλος προχωρήσει στην κάλπη.

Πρακαλούμε τους ψηφοφόρους και τους υποψηφίους να προσκομίζουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στη συνδρομή τους (και αν είναι δυνατόν να έχει το ακριβές ποσό) ώστε να μην καθυστερήσει η διαδικασία.

Η συνδρομή για το κάθε μέλος είναι

15, 00 ευρώ πάγιο , συν 7,00 ευρώ για κάθε δωμάτιο ή διαμέρισμα / κατοικία που έχει δηλωθεί (οπότε η συνδρομή επιχείρησης ενός δωματίου/διαμερίσματος αντιστοιχεί στα 22,00 ευρώ….η συνδρομή επιχείρησης δύο δωματίων/ διαμερισμάτων αντιστοιχεί στα 29,00 ευρώ κ.ο.κ)

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το 6946916006 μέχρι το Σάββατο, 08/10/22, και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Όσοι δεν έχουν ανανεώσει ή δηλώσει την εγγραφή μπορούν  να το κάνουν τώρα (έως το Σάββατο, 08/10/22, στις 12:00, το μεσημέρι) συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί και στέλνοντάς την στο milosroomsassociation@gmail.com

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΑΦΜ

ΑΔΤ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

ΑΡΙΘΜΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ή Μ.Η.Τ.Ε.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΜΑΤΙΩΝ/ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΡΙΘΜΟ ΚΛΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Website

Email

ΤΗΛΕΦΩΝΟ-Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Διευκρινίζουμε ότι στο Σωματείο μπορούν να είναι εγγεγραμμένοι μόνο ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές ενοικιαζόμενων δωματίων όπως αυτό αποδεικνύεται από την άδεια λειτουργίας του καταλύματος (ΜΗΤΕ ή Γνωστοποίηση)

Την ημέρα των εκλογών δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου όσοι δεν έχουν εγγραφεί ή επικαιροποιήσει την εγγραφή τους στο Μητρώο.

Για διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 6946916006

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση