Οι έναστρες κινηματογραφικές προβολές ξεκινούν στην Κίμωλο

Οι έναστρες κινηματογραφικές προβολές ξεκινούν.
Καινούργιος άνεμος θα φουσκώσει φέτος τα πανιά μας. Όχι δεν είναι ο γαρμπής ούτε η σοροκάδα.
Είναι το KIMOLOS EXPERIENCE 2021 , το φετινό φεστιβάλ της Εθελοντικής Ομάδας Κιμωλίστες- ΑΜΚΕ Κιμώλου και φίλων που έρχεται με όρεξη και μεράκι να οργανώσει απ΄ άκρη σ΄ άκρη στο νησί ξεχωριστές διαλέξεις-συζητήσεις, πεζοπορίες, μουσικές εκδηλώσεις, υπαίθριες προβολές ταινιών.
Συνταξιδιώτες θα έχει, το Cyclades Preservation Fund -CPF, το Ταμείο Προστασίας των Κυκλάδων που υποστηρίζει τοπικές πρωτοβουλίες για τη βιώσιμη διαχείριση του περιβάλλοντος, όπως η δική μας και το CineDoc Island Festival που ταξιδεύει στα νησιά μας με ταινίες μυθοπλασίας και τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ).

Στην κορυφή η πρωτοπόρος δράση μας βέβαια για 8η συνεχή χρονιά, το θρυλικό πια Cine ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΤΗΣ με τις βραδινές μας καλοκαιριάτικες υπαίθριες προβολές.
Το πρόγραμμά του ανοίγει πρώτη η ελληνική ταινία “ΠΟΛΥΞΕΝΗ”, την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 9.30΄στο ΚΑΣΤΡΟ.
Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία διανομής Rosebud.21 για την προσφορά της που έχει πλέον ταυτιστεί με την πορεία του ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΤΗ.
Θα ακολουθήσουν προβολές των ταινιών “EYTYXIA” και το “SUCCESS STORY”. Ευχαριστίες από καρδιάς επίσης αποδίδουμε στους δημιουργούς και στις εταιρείες διανομής των παραπάνω ταινιών και όσων ακολουθήσουν καθώς και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού που ευγενικά μας παραχωρεί ταινίες από το δικό της Πανόραμα Οικολογικών ταινιών.
Οι ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ λοιπόν, ο CineΚΑΛΗΣΠΕΡΙΤΗΣ, οι συμπατριώτες μας, οι επισκέπτες μας και βέβαια το KIMOLOS EXPERIENCE 2021 όλοι μαζί στο ταξίδι του καλοκαιριού. Καλό μας ταξίδι λοιπόν… κι αέρα στα πανιά μας …
https://www.kimolistes.com/%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce…/

Αφήστε μια απάντηση